TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  [X]

jak połączyć mp3

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

jak połączyć mp3

Postprzez Yoo! » 11 Maj 2008, 10:18

PostUA:


Witam, mam pytanie, jak nagrać mp3, ale bvez przerw między nagraniami. Gdy nagrywamy coś w audio to nie ma problemu, bo wtedy w Nero likwiduje tylko przerwy, ale nagrywając mp3 nie ma takiej opcji, pomóżcie, z góry dzięki :)
TeChNo & TrAnCe To JeSt To Co TyGrYsKi LuBią NaJBaRdZiEj :)
===============
Image
The Prophecy Of The HardStyle
Image
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1070
Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez nawrok888 » 11 Maj 2008, 14:24

PostUA:


to trzeba programem....np. w Audacity....plik :arrow: otwórz :arrow: wybierasz co tam chcesz.....następnie plik :arrow: nowy (otworzy się w nowym oknie) :arrow: wybierasz mp3 i zaznaczasz cały utwór kopiuj i wklej do poprzedniego....na końcu zapisz w mp3 i masz w 1 pliku wszystko....


pzdr
Image
Image Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

klik!!
klik!!!
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 751
Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez Yoo! » 11 Maj 2008, 15:49

PostUA:


ok, dzieki, ale jak zrobic tak, żeby nagrac kilka nagrań, ale bez przerw, nie chodzi mi o połączenie wszystkich nagrań w jedna całośc, chociaż to też mi się przyda bardzo :)
TeChNo & TrAnCe To JeSt To Co TyGrYsKi LuBią NaJBaRdZiEj :)
===============
Image
The Prophecy Of The HardStyle
Image
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1070
Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez nawrok888 » 11 Maj 2008, 16:01

PostUA:


Yoo! napisał(a):ok, dzieki, ale jak zrobic tak, żeby nagrac kilka nagrań, ale bez przerw, nie chodzi mi o połączenie wszystkich nagrań w jedna całośc, chociaż to też mi się przyda bardzo :)


nie bardzo rozumiem....jeśli chcesz nagrać kilka nagrań tak, by nie było przerw między nimi, to chyba jest to samo, co połączenie je w jedną całość....czyż nie?


pzdr
Image
Image Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

klik!!
klik!!!
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 751
Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez Yoo! » 11 Maj 2008, 18:42

PostUA:


inaczej-powiedzmy, że mam jeden set, ale ten set jest podzielony na 20 nagrań. Na orginalnej płytce AUDIO CD nagrania zostały nagrane bez przerw i ten set leci cały czas, bez tych przerw, chociaż nagrania są podzielone.
Mam składanke Tunnel Trance (może wiesz co to jest :P ) zawsze były one w jednym kawałku, a teraz ściągłem (przyznaje się) i nagrania są podzielone. Wszystko jest w formacie mp3, a jak dotąd nie znalazłem sposobu,aby nagrac płytkę w formacie mp3 wycinając przerwy między nagraniami. W Nero jest taka opcja, ale przy nagrywaniu audio cd, wtedy kasuje całkowicie czas, który jest poświęcony na przerwe między jednym, a drugim nagraniem, w przypadku mp3 tak nie ma, dlatego szukam jakiegoś sposobu, abu usunąć przerwu podczas nagrywania w formacie mp3, ale żeby nadal zachować podzielność nagrań :lol:
ochh hehe pozdrawiam :)
TeChNo & TrAnCe To JeSt To Co TyGrYsKi LuBią NaJBaRdZiEj :)
===============
Image
The Prophecy Of The HardStyle
Image
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1070
Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez nawrok888 » 11 Maj 2008, 20:30

PostUA:


czyli tak....chcesz aby te 20 tracków scalić w 1 plik mp3 bez przerw tak jak robi Nero w przypadku audio cd....no to najprostszym sposobem chyba będzie nagrać to np. na cd-rw jako audio cd i tam sobie usuniesz te przerwy a później zgrać to jako mp3 na dysk....lub jak wolisz zabawa w Audacity....


pzdr
Image
Image Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

klik!!
klik!!!
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 751
Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez Yoo! » 11 Maj 2008, 20:38

PostUA:


hehe chyba się nie dogadamy :P ale i tak mi pomogłeś, co odwzajemniłem plusem, nigdy nie robiłem nic w Audacity, więc teraz to nadrobie, dzięki :) pozdro
TeChNo & TrAnCe To JeSt To Co TyGrYsKi LuBią NaJBaRdZiEj :)
===============
Image
The Prophecy Of The HardStyle
Image
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1070
Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL


Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]