TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  [X]

Nie ma dzwieku (VIA AC'97 enhanced audio controler)

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Nie ma dzwieku (VIA AC'97 enhanced audio controler)

Postprzez ronson8181 » 12 Lut 2010, 21:56

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7


Prosze o pomoc gdyz nie mam w kompie dzwieku.
plyta glowna Foxconn K8M890M2MA series
Plyta dzwiekowa VIA AC'97 enhanced audio controler
ronson8181
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 12
Dołączenie: 28 Sty 2010, 23:39

Re: nie ma dzwieku

Postprzez Palacio » 12 Lut 2010, 22:05

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.10


Sterowniki instaluj poprzez Menadżer urządzeń, wybierając opcję Aktualizuj sterownik. Aby pobrać, wejdź tutaj.
Ostatnio edytowany przez Palacio, 15 Lut 2010, 13:54, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2625
Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Re: nie ma dzwieku

Postprzez ronson8181 » 12 Lut 2010, 22:36

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7


a gdzie jest menadzer urzadzen?
ronson8181
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 12
Dołączenie: 28 Sty 2010, 23:39

Re: nie ma dzwieku

Postprzez mati8898 » 12 Lut 2010, 22:39

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6


Prawoklik na Mój komputer -> właściwości -> sprzęt -> Menedżer urządzeń
Image
Image
Awatar użytkownika
mati8898
Moderator
Moderator
 
Posty: 12500
Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 757

Re: nie ma dzwieku

Postprzez ronson8181 » 12 Lut 2010, 22:58

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7


tam nie ma takiej opcji aktualizuj sterownik
ronson8181
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 12
Dołączenie: 28 Sty 2010, 23:39

Re: nie ma dzwieku

Postprzez Palacio » 12 Lut 2010, 23:56

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.10


Z pewnością jest tak jednak urządzenie, przy którym znajduje się znak zapytania. Jeżeli jest ich więcej to zrób screen i zamieść tutaj, natomiast jeśli jest jeden, kliknij PPM na to urządzenie po czym wybierz Aktualizuj sterownik.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2625
Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Re: nie ma dzwieku

Postprzez ronson8181 » 15 Lut 2010, 11:03

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7


w dalszym ciagu nie mam dzwieku nie wiem co mam zrobic prosze o pomoc
ronson8181
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 12
Dołączenie: 28 Sty 2010, 23:39

Re: nie ma dzwieku

Postprzez mati8898 » 15 Lut 2010, 19:23

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6


No ale w końcu zainstalowałeś sterownik w sposób podany przez Palacio???
Image
Image
Awatar użytkownika
mati8898
Moderator
Moderator
 
Posty: 12500
Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 757


Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Azazell, Bing [Bot], Google [Bot], Imperial, Pangia, raaistlin