TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  [X]

Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez Pacior » 04 Maj 2012, 10:33

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.162 Safari/535.19


Przy próbie uruchomienia gry pojawia się taki komunikat:

Image

Może wiecie o co chodzi?

PS.
Na końcu instalacji pokazuje się taki komunikat:

Image
Płyta Gł: MSI-K8N Neo4(MS-7125)
Procesor: Athlon 64 3800 X 2 (2X2GH)
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Modecom 500W
Dysk WD 80GB - dysk Samsung 80GB
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:2GB DDR-400
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 734
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez fred » 04 Maj 2012, 13:09

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.112 Safari/534.30


Wygląda na to że by zgrać w Sniper Elite V2, koniecznym jest zmiana systemu operacyjnego Windows XP na co najmniej Windows Vista.
Ostatnio edytowany przez fred, 04 Maj 2012, 13:44, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
fred
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 681
Dołączenie: 05 Kwi 2011, 14:44
Miejscowość: Outworld
Pochwały: 5

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez Pacior » 04 Maj 2012, 13:43

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.162 Safari/535.19


Wszędzie jest zaznaczone że XP/Vista/7
Próbowałem już wszystkiego...aktualizowałem dx mam XP-SP3 ale też próbowałem załadować różne łatki i nic.
Jak chcę załadować jakąkolwiek łatkę to pokazuje mi to:
Image

Na jednym forum pisali że ta gra nie chodzi na XP..a producenci podają że chodzi?
Już nic nie wiem.
Płyta Gł: MSI-K8N Neo4(MS-7125)
Procesor: Athlon 64 3800 X 2 (2X2GH)
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Modecom 500W
Dysk WD 80GB - dysk Samsung 80GB
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:2GB DDR-400
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 734
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez fred » 04 Maj 2012, 14:47

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.112 Safari/534.30


Na platformie Steam przy wymaganiach systemowych produktu Sniper Elite V2 podano taką informację dotyczącą obsługiwanych systemów :

Microsoft® Windows® Vista (Service Pack 2) or Windows® 7 (Windows® XP is NOT supported)
Awatar użytkownika
fred
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 681
Dołączenie: 05 Kwi 2011, 14:44
Miejscowość: Outworld
Pochwały: 5

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez Pacior » 04 Maj 2012, 15:03

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.162 Safari/535.19


No to w końcu wiem o co chodzi! Dzięki.
A tych wszystkich co piszą że na XP powinno się ustawić do pionu.(palanty)
Płyta Gł: MSI-K8N Neo4(MS-7125)
Procesor: Athlon 64 3800 X 2 (2X2GH)
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Modecom 500W
Dysk WD 80GB - dysk Samsung 80GB
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:2GB DDR-400
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 734
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez fred » 04 Maj 2012, 20:40

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.168 Safari/535.19


Może nie wszyscy to palanty, może po prostu niektórzy bezwiednie powielili wpuszczony w sieć błąd...ważne jeśli zdali sobie z tego sprawę ;)
Awatar użytkownika
fred
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 681
Dołączenie: 05 Kwi 2011, 14:44
Miejscowość: Outworld
Pochwały: 5

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez Pacior » 05 Maj 2012, 12:50

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.162 Safari/535.19


Sory za te palanty....ale przez trzy dni próbowałam to uruchomić.ściągałem różne poprawki,biblioteki dll,aktualizacje itd... więc jak się w końcu dowiedziałem prawdy to mnie trochę poniosło.
Sory.
Płyta Gł: MSI-K8N Neo4(MS-7125)
Procesor: Athlon 64 3800 X 2 (2X2GH)
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Modecom 500W
Dysk WD 80GB - dysk Samsung 80GB
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:2GB DDR-400
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 734
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez Pacior » 20 Lip 2012, 11:36

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/536.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/20.0.1132.57 Safari/536.11


Witam.
Powracam do tematu bo właśnie zainstalowałem Win 7...zainstalowałem Sniper Elite 2 i... nadal nie chce się uruchomić?!
Płyta Gł: MSI-K8N Neo4(MS-7125)
Procesor: Athlon 64 3800 X 2 (2X2GH)
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Modecom 500W
Dysk WD 80GB - dysk Samsung 80GB
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:2GB DDR-400
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 734
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez mati8898 » 20 Lip 2012, 12:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/536.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/20.0.1132.57 Safari/536.11 Comodo_Dragon/20.1.1.0


Spróbuj przez prawoklik -> Uruchom jako administrator
Image
Image
Awatar użytkownika
mati8898
Moderator
Moderator
 
Posty: 13532
Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 840

Re: Problem z uruchomieniem gry Sniper Elite V2

Postprzez Pacior » 20 Lip 2012, 14:07

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/536.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/20.0.1132.57 Safari/536.11


No temat można zamknąć!!
Udało mi się w końcu uruchomić grę i śmiga super!
Dzięki wszystkim za pomoc.
Płyta Gł: MSI-K8N Neo4(MS-7125)
Procesor: Athlon 64 3800 X 2 (2X2GH)
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Modecom 500W
Dysk WD 80GB - dysk Samsung 80GB
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:2GB DDR-400
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 734
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg


Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot]