TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z Mikrofonem.

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z Mikrofonem.

Postprzez Maciak Plock » 27 Wrz 2008, 18:33

PostUA:

Witam, mój Kolega ma problem z mikrofonem, mamy taki sam mikrofon, a dokładniej ten: http://www.komputronik.pl/Sluchawki/Tra ... ,id,34827/

Mikrofon kupiliśmy ok miesiąc temu... i nie było najmniejszego problemu (od tego samego użytkownika, 2 pary), od około 4dni jest problem, bardzo słabo go słyszę, w ostatnich dniach zainstalował Team Speak 2, Ventrilo, Ale zawsze rozmawialiśmy przez Skype
Czasami go słyszę go dobrze a czasami kicha, gadamy i czasami jest takie 'większe' szumienie i nagle go dobrze słyszę, jak by u mnie się sam głośnik pod głosił, lecz to nie u mnie bo inni go też słabo słyszą, kumpla dobrze słyszę a więc z jego mikrofonem coś nie tak.
Jaki może być problem?
Jak to naprawić?
Jeśli nie ten temat to proszę o przeniesienie ;)!
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Re: Problem z Mikrofonem.

Postprzez Dawid255151 » 27 Wrz 2008, 20:26

PostUA:

Wiesz takich mikrofonów na własną rękę się nie naprawia tylko oddaje się takie coś na gwarancje, po prostu to są słuchawki z mikrofonem a nie sam mikrofon i jest to skomplikowane, rozebranie takiego czegoś może grozić tzw(kaplica) czyli że nic się nie polepszy a wręcz przeciwnie się zepsuje, przez rozebranie takiego czegoś możecie se tylko kompa uszkodzić np zwarciem, albo to może nie mikrofon a coś z siecią, najlepiej weź ten mikrofon do siebie i spróbuj jaki będzie efekt.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Re: Problem z Mikrofonem.

Postprzez Maciak Plock » 28 Wrz 2008, 18:54

PostUA:

To jest tak że przez 5min słyszę go dobrze a później gorzej, czasami w skype 'kreska' głośności dochodzi do końca a czasami ledwo do 2 się zapełnia, tak jak by była to wina skype/systemu nie wiem o co biega
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]