TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do nagrywania dźwięku z radia słuchanego w Necie

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program do nagrywania dźwięku z radia słuchanego w Necie

Postprzez hiob » 18 Gru 2006, 04:01

PostUA:

Pewnie już to gdzieś jest, ale szukając po tematach nie mogę na to trafić. Większość z nich nic nie mówi na temat zawartości tematu.

Ciekawy jestem, czy jest jakiś prosty i najlepiej darmowy program do nagrywania dźwięku z komputera z odsłuchiwanej audycji radiowej? Gdy na przykład słucham polskiego radia przez net, czy mogę nagrać aktualnie słuchaną audycję, by jej posłuchać ponownie później? Albo nagrać na CD? Dzięki za pomoc.
Awatar użytkownika
hiob
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Gru 2006, 03:30
Miejscowość: US

Postprzez jonny » 18 Gru 2006, 08:02

PostUA:

JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez hiob » 18 Gru 2006, 14:12

PostUA:

jonny napisał(a):Słabo szukałeś. :D

Jasne, jakbym lepiej szukał, to bym nie pytał. Ale podobno kto pyta, nie błądzi. :twisted:

BTW, nic mi Twoja odpowiedź nie pomogła. Jeden z tych programów nagrywa 5 minut, bo to demo. Ja nie chcę nagrywać muzyki, tylko audycje, 5 minut nic mi nie daje. Link do tematu "nagrywanie z winampa" też nigdzie nie prowadzi, poza ślepą uliczką, więc dalej jestem w punkcie wyjścia.

Poza tym ja mam już siwą brodę i nie jarzę, więc jakby ktoś postarał się mi wytłumaczyć jak komuś głupiemu, jak to zrobić, żeby nagrać audycję z radia odtwarzaną przez Real Player, or Winamp w moim kompie? Wytłumaczyć jak komuś głupiemu? :roll: Z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
hiob
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Gru 2006, 03:30
Miejscowość: US

Postprzez jonny » 18 Gru 2006, 14:41

PostUA:

JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie