TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Odzyskiwanie danych po formacie

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Odzyskiwanie danych po formacie

Postprzez forumowicz711 » 28 Wrz 2007, 16:24

PostUA:

Robiłem całkowity format dysku.
Zapomniałem nagrać na płyte bardzo ważnych plików.
I moje pytanie brzmi tak:
Jak odzyskać te pliki?
forumowicz711
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Kwi 2007, 15:25
Miejscowość: z drawska pom

Postprzez mateusz x man » 28 Wrz 2007, 17:27

PostUA:

Z tego co wiem to ten jest dobry. Sam nie sprawdzałem, ale znajomy mi coś o nim mówił, bo używał po formacie.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez Mefisto » 28 Wrz 2007, 17:35

PostUA:

Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez zino » 30 Wrz 2007, 21:26

PostUA:

ale pytanie brzmy ze jak mial przypuscmy na dysku C ten plik i wgral na nowo wina to czy niezastapilo mu tych plikow ? ja uzywam finalrecovery i jak przywrucilem sobie system i zapomnialem przekopiowac plik to nieznalazl mi nic
Awatar użytkownika
zino
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sie 2006, 00:10

Postprzez buzu » 30 Wrz 2007, 23:26

PostUA:

Podłącz dysk do innego kompa i spróbuj któregoś z programów do odzyskiwania danych.Jeżeli zrobiłeś tylko formata to powinieneś odzyskać dane spokojnie.Proponuję spróbować GetDataBack for NTFS
a jeżeli partycja byla w FAT to GetDataBack for FAT.
Jedyny wymóg to drugi dysk (jezeli formatowałeś całego twardziela) lub sprawna partycja z systemem (jeżeli formatowałeś tylko którąś z partycji dysku).
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]