Witam, zanim rozpocznę opis mego przypadku, to poprosiłbym o namiary takie jak zrobić, jak i czym wkleić taką małą informację z tą naklejką o obciążeniu procka i pamięci RAM-u ? Jakim programem można to wyczarować ? Fajnie to wygląda

U mnie problem przeciążenie Procesora, czy Ram-u nie występuje (pomimo zainstalowanego tylko 4 GB Ram to 50% jest wolne).
... mam trochę inny problem na jednym z moich Laptopów z Windows7 DELL LATITUDE E6410.
Właściwie problem polega na tym iż po zainstalowaniu systemu na nowo przez kilka dni próbowałem poprzez Panel Sterowania w Windows Update użycia opcji [Wyszukaj aktualizacje dla tego komputera].
Niestety wszystkie możliwe próby były daremne; takie jak restarty, zostawianie Laptopa na noc by mógł spokojnie poszukać aktualizacji gdy łącze internetowe nie jest obciążane przez innych użytkowników w mojej rodzinie.
Po kilku dniach eksperymentu, włączyłem opcję; Pobierz Aktualizacje automatycznie, a chciałem zrobić to manualnie, by wybrać tylko te, które uważam za niezbędne!
Oczywiście pobrał je i nadal pobiera do dzisiaj (od trzech dni) , a jest tego trochę !!!
Wnerwiało mnie też to, że musiałem robić wyłączanie komputera co jakiś czas, bo pobrał jakąś część aktualizacji i stanęło na jakichś tam procencie i ani drgnął do przodu by np. z 47 % zrobiło się więcej (nawet gdy całą noc był włączony to nie posunęło się ani o 1 %).
Sam nie zrobił restartu, ani o to nie poprosił, więc musiałem to robić manualnie i to wielokrotnie przez kilka dni i dalej to robię.
Ciekawy jestem kiedy to się skończy i czy w ogóle kiedykolwiek zobaczę komunikat typu [Wszystkie Aktualizacje są pobrane].
W Panelu Sterowania w opcji; [Ostatnie wyszukiwanie aktualizacji] do dzisiaj istnieje informacja [Nigdy]. Z tym też się jeszcze nie spotkałem na żadnym komputerze! Oczywiście nigdy takich cyrków nie miałem z żadnym PC.
Pozdrawiam.