Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
26 Cze 2013, 09:27
Witam, po uruchomieniu systemu (Win XP Pro SP3) wyskakują mi takie 2 błędy. Dziwne jest to, że wczoraj przeinstalowałem system i wszystkie sterowniki wgrałem ze strony producenta. Czy wiecie może co jest nie tak? Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam! Mój laptop to Dell Latitude D410.
- Załączniki
-
- Menedzer urzadzen
- 2 bledy 2.JPG (47.88 KiB) Obejrzany 4624 razy
-
- 2 bledy
- 2 bledy.JPG (31.64 KiB) Obejrzany 4624 razy
27 Cze 2013, 18:17
Z tego co widzę to tutaj brakuje kilku sterowników. Wejdź tu
http://www.dell.com/support/drivers/pl/pl/plbsd1/Product/latitude-d410 a następnie pobierz i zainstaluj:
- Karta Graficzna
- Sieć - Broadcom 57XX Gigabit Integrated Controller, v.9.52.0, A00
(Sterownik)
A w Panelu sterowania sprawdź, czy nie instalowałeś przypadkiem jakiegoś narzędzia od Broadcom, jeśli tak to odinstaluj.
28 Cze 2013, 11:05
Ok pomogło, dzięki wielkie mati8898. Zauważyłem jednak jeszcze jeden problem, mianowicie laptop gubi sieć Wi-fi. Za każdym razem gdy włączam laptopa muszę restartować routera. Na innych urządzeniach tak nie mam tylko ten Dell tak ma i bez względu czy jest przy samym routerze czy w innym pomieszczeniu.
29 Cze 2013, 20:16
WiFi masz obsługiwane przez system czy jakiś osobny program??
30 Cze 2013, 08:32
Przez system tzn instaluje zawsze sterowniki ze strony producenta. Rozwiązałem ten problem, co dziwne, żeby łączyło mnie bez problemu muszę odłączać odbiornik DVB od telewizora bo on zakłóca sieć WiFi^ ^ Także problem rozwiązany, dzięki