Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

2 propozycje

30 Mar 2007, 21:10

propozycja1 ====== myśle żeby uruchomić system sortowania według największej ilości pobrań to by pomogło wilu przeglądającym np w sprawie kodeków bo nie karzdy wie np jakie są najlepsza a dużo ludzi sugeruje sie ilością pobrań i czasami nie jest wygodne patrzenie na to.

propozycja2====== może zrobić tak top 10 programów na zasadzie najpopularniejszych aplikacji ściągniętych przez tydzień albo miesiąc.

co wy na to, to tylko propozycje nie każe robić :)

30 Mar 2007, 22:22

Propozycja 1 jest dla mnie neutralna rzadko tym sie sugeruje
Propozycja 2 popieram przydało by sie takie cos. :D

30 Mar 2007, 22:26

Jestem za 1 i 2

31 Mar 2007, 13:31

Z biegiem czasu warto wprowadzic dodatkowe sortowanie np. wg. ilosci pobran oraz np. TOP 10.
Tylko nie zawsze ilosc pobran odzwierciedla jakosc programu... i moze to byc mylace.
Pomysly dosyc realne w realizacji :)

31 Mar 2007, 13:53

I ja mam bardzo (wydaje mi się) dobrą propozycje ... jeśli sie dostanie ostrzeżenie/pochwale to żeby pisało cos w stylu "użytkownik otrzymał pochwale mając postów np 25). Mirahz wiesz oco mi chodzi :) ?

31 Mar 2007, 14:04

Domyslam sie, ale jaki tu jest sens? Dla kogo ta informacja? Bo rozumiem, ze miala byc na liscie pochwal/ostrzezen?

31 Mar 2007, 14:11

No tak, jak ktoś ma 1000 postów a dostał pochwałe jak miał 100 postów to fajnie by było o tym wiedzieć ;)

31 Mar 2007, 19:43

nie zaśmieciać topice!! , a co do postów nie bo to jest besensowne (jak dla mnie)
ktoś dodstaje plusa za to że jest na forum eee dziwnie brzmi to dla mnie

//Mirahz otuż mi właśnie chodzi to by było dobre swoją drogą :)
Wyślij odpowiedź