Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
08 Lip 2007, 15:44
Witam, proponuję zapoznać się z
tym txtem ;] całkiem ciekawa lektura ;d
pkt 4, 5 i 10 najbardziej mi sie "podoba"
Pozdrawiam ;d
09 Lip 2007, 16:49
Mi się podoba 6, 5, 4.
09 Lip 2007, 18:19
aż się łezka w oku kręci po przeczytaniu :]
09 Lip 2007, 19:25
No ciekawa lektura
![n ;)](https://forum.instalki.pl/images/smilies/004.gif)
IE to chyba 'najlepszy' pomysł. Ale nie najeżdżajmy tak na poczciwą winde
![n :P](https://forum.instalki.pl/images/smilies/003.gif)
Hehe!
09 Lip 2007, 22:10
Fakt,sporo prawdy,najbardziej podobalo mi sie to z wymuszaniem zamkniecia aplikacji,ktora nie odpowiada(ktoz z nas tego nie zna?)
Jak np. wytlumaczyc to,ze czasem sie zamyka, czasem nie,a jeszcze innym razem naciskasz ,naciskasz i nic... a potem zostajesz poczestowany/-a masa okienek,ech szkoda gadac:-(
09 Lip 2007, 22:19
belladona123 napisał(a):Fakt,sporo prawdy,najbardziej podobalo mi sie to z wymuszaniem zamkniecia aplikacji,ktora nie odpowiada(ktoz z nas tego nie zna?)
Jak np. wytlumaczyc to,ze czasem sie zamyka, czasem nie,a jeszcze innym razem naciskasz ,naciskasz i nic... a potem zostajesz poczestowany/-a masa okienek,ech szkoda gadac:-(
No dokladnie !
To najczęstszy problem pojawiąjący się u mnie z opisanych w tym linku.
Ciekawa lista, pewnie się powiększy niebawem o kilka nastepnych pozycji
13 Lip 2007, 18:47
najlepsze jest z rejestre,...
13 Lip 2007, 22:50
ciekawe gdzie gosciu przy pisaniu zgubił BSOD-y ;]
13 Lip 2007, 23:15
DARKMAN napisał(a):ciekawe gdzie gosciu przy pisaniu zgubił BSOD-y ;]
Gdyby nie ta tablica, to wogóle byś nie wiedział jak naprawić komputer w razie awarii systemu. Tak przynajmniej masz namiar (nr błędu) i próbujesz wtedy naprawić. Wszyscy do microsoftu się czepiacie, a sami nic nie stworzyliście. Owszem nie jest to system, żeby spełniał wszystkie wasze wymagania. Dzieki temu systemowi siedzicie na tych kompach i macie zajęcie. Gdyby nie wymyślono Linuxa i inny wogóle już prawie nie znanych systemów operacyjnych to nie mielibyście na co narzekać bo pozostałoby Wam działanie na windowsie.