Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

17 Mar 2008, 20:24

Arexe napisał(a):heh ja bralem wlasnie udzial w 3 konkursach i w kazdym wygralem :P
Dotychczasowe nagrody:
- Kapersky Internet Security
- G Data Internet Security 2008
- ArcaVir 2008

Czekam na wyniku i mysle ze znowu mi sie poszczesci :twisted:

I co, wygrałeś po raz 4? 8)

17 Mar 2008, 21:53

Ja również nic nie wygrałem, chociaż było pare zgłoszeń (rodzina). Jeśli wygrała jakaś osoba z forum to napiszcie :)

17 Mar 2008, 23:53

Raczej watpie by ktos z forum wygral za male prawdopodobienstwo :) ja oczywiscie tez nic nie wygralem ale kto wie moze nastepnym razem:D

18 Mar 2008, 00:02

niestety nie udało się ;] ....kiedy następny konkurs? :D ....

pzdr

18 Mar 2008, 14:11

Zgodnie z zapowiedziami została opublikowana lista laureatów konkursu organizowanego z okazji czwartych urodzin serwisu INSTALKI.pl

Na stronie konkursowej zamieszczona została lista szczęśliwców którzy zostali wyłonieni drogą losowania. W ten sposób możemy przekazać zwycięzcom aż 64 nagrody! Dziękujemy wszystkich uczestnikom za udział w konkursie, zwycięzcom serdecznie gratulujemy. Dziękujemy również sponsorom oraz partnerom konkursu za przekazanie nagród oraz współorganizację działań związanych z obchodami 4 urodzin serwisu. Zapraszamy do uczestnictwa w kolejnych konkursach organizowanych na łamach serwisu INSTALKI.pl

Więcej informacji: http://www.instalki.pl/4lata/
Wyślij odpowiedź