Witam wmszystkich i proszę o pomoc
własnie zakupiłem telefonik nokia 6020 i chciałbym z niego sciągać zdięcia do komputera no ale niewiem co i jak
Kupiłem Kabelek USB ze sterownikiem(USB Uart Tx Line) ale podczas instalacji wyskakuje błąd
- instalacja nie powiodła sie poniewaź dla tego wystąpienia urządzenia nie został podany sterownik funkcji-o co w tym chodzi
Noi jeszcze jaki program uźyć do ściągania zdięć
Mój windows to 2000
Zainstaluj kabel usb poprzez dodaj nowy sprzet. (Chociasz system windows sam automatycznie powinien go znalesc.)I postepuj zgodnie z konfiguratorem. Programy za pomoca których zzucisz dane m.in zdjecia z telefonu znajdziesz na :http://www.instalki.pl/programy/Download/Windows/zarzadzanie_telefonem.html Chociasz mi sie zdaje ze do kabla usb powinno zostac dołaczone oprogramowanie .
płytkę ze sterownikiem mam tylko chodzi o ten błąd
- instalacja nie powiodła sie poniewaź dla tego wystąpienia urządzenia nie został podany sterownik funkcji
witam
Panowie znów ten sam problem
wyjołem kabel USB po ponownym włożeniu telefon stracił połączenie zkomputerem i niemogę ponownie zainstalowac srerownika bo znów wyskakuje ten sam komunikat
instalacja nie powiodła sie poniewaź dla tego wystąpienia urządzenia nie został podany sterownik funkcji
Co trzeba zrobić?
Myśle, że jak kupisz sobie kabelek DKU-5 to niebędziesz miał takich problemów.
Bardzo duża szybkość transmisji danych przez port USB
Współpracuje z win 98/2000/ME/XP
Kabel działa z programami Mobile Media Browser, Oxygen Phone Manager 2, oraz Nokia PC Suite wydanym przez firmę NOKIA