Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Ad-Aware SE Personal

12 Lip 2005, 19:21

Ktoś wie może w jaki sposob można włączyć Ad-Watch?

12 Lip 2005, 19:40

Jak masz program w menu Start, to otwierasz kolejno-->Start-->Lavasoft Ad-Aware SE Professional i kilkasz na Ad-Watch SE Professional. Możesz program odpowiednio skonfigurować w wyświetlonym oknie, o ile będzie to konieczne. Klikasz na Active i Automatic, tak, żeby były aktywne. I już Ad-Watch działa w zasobniku systemowym, zabezpieczając komputer. A następnym razem sprawdź, zanim zadasz takie pytanie, bo to nie było zbyt trudne;) Pozdrawiam!!
Ostatnio edytowany przez zebra, 12 Lip 2005, 19:53, edytowano w sumie 1 raz

12 Lip 2005, 19:42

Nie mam czegoś takiego niestety :(

12 Lip 2005, 19:53

A szukałeś w katalogu, w jakim zainstalowałeś program? Jak nie ma, to uruchom program Ad-Aware SE i w okienku kilknij po lewej stronie Ad-Watch, i tam zaznacz Automatic i Active. I sprawdź, czy w konsoli uruchamiania programów przy starcie systemu jest aplikacja Ad-Watch. Klikasz na Start-->Uruchom-->wpisujesz msconfig i w otwartym oknie klikasz na zakładkę Uruchamianie i sprawdzasz.
Ostatnio edytowany przez zebra, 12 Lip 2005, 23:13, edytowano w sumie 1 raz

12 Lip 2005, 20:30

No niestety w katalogu tez tego nie ma:(, a po prawej stronie nic nie mam zato mam po lewej tego AD- Watch ale pisze "This feature requires a licensed version of Ad-Aware to run" i co zebra wiesz jak to właczyć? mam Ad-Aware wersje 1.05.

12 Lip 2005, 23:20

"This feature requires a licensed version of Ad-Aware to run" oznacza to mniej więcej, że "Ta opcja wymaga licencjonowanej wersji Ad-Aware, aby działać". No, to już wiesz, w czym problem. Spróbuj zarejestrować program, lub wykupić licencję. Masz też inne sposoby, cracki, numery seryjne... Zależy, co jest potrzebne.

13 Lip 2005, 09:29

Nom już znalazłem tylko teraz nie mam pojęcią gdzie go wpisać. gdzies na ich stronie? Bo w programie nic takiego nie widziałem

13 Lip 2005, 18:30

No tutaj to już ci nie mogę pomóc. Jeżeli program masz po polsku, to poszukaj w menu lub w opcjach programu czegoś o REJESTRACJI. Musi tam być jakaś podobna opcja. W angielsko - języcznej wersji programu też. Jak nie znajdziesz, to wejdź na stronę www producenta i poszukaj linku o rejestracji programu. A jak sobie nie poradzisz, to ściągnij sobie Ad-Aware SE Personal wersję 1.06, tutaj masz link na INSTALKACH: http://www.instalki.pl/download/index.p ... on=display
Program jest darmowy.

13 Lip 2005, 19:14

Już szukałem i coś nie mogłem znaleść. Pozostaje mi sciagnąć tą wersje którą mam link od ciebie.
Dzięki za pomoc zebra
Wyślij odpowiedź