Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Zablokowany temat

aktywacja windows

05 Maj 2008, 20:58

witam czy moge w jakis sposob uniknac aktywacji windows???prosze o pomoc

05 Maj 2008, 21:11

Sprawdź :arrow: pw

P.S Napisałem rozwiązanie twojego problemu.
Ostatnio edytowany przez Dawid255151, 05 Maj 2008, 21:15, edytowano w sumie 1 raz

05 Maj 2008, 21:13

Z tego co wiem to po 30 dniach od instalacji nic już nie będziesz mógł zrobić na komputerze. Podczas logowania do Windowsa będzie Ci się pojawiać okno aby aktywować system. Będziesz musiał aktywować albo wyłączyć komputer.
Są jakieś cracki ale nie wiem czy działają i czy Ci pomogą.

05 Maj 2008, 21:36

mateusz x man napisał(a):Z tego co wiem to po 30 dniach od instalacji nic już nie będziesz mógł zrobić na komputerze. Podczas logowania do Windowsa będzie Ci się pojawiać okno aby aktywować system. Będziesz musiał aktywować albo wyłączyć komputer.
Są jakieś cracki ale nie wiem czy działają i czy Ci pomogą.

chyba da sie to obejść :grin: u kumpla dało rade wejść w awaryjy z wierszem polecenia i potem tylko CTRL+ALT+DEL -> Explorer.exe i powinno "coś" działać ale nie testowałem tam dużo :P
są cracki ale ja bym radził takich nie używać... 1 crack zmienił jakiś plik od wina i komp sie nie wlaczal "do konca" :wink:

07 Maj 2008, 13:32

też kiedyś tak mniałem ale no dziwnie to powiem

Jakos jak jest ta aktywacja (wpisywalem bledny kod) i mozesz wejsc na internet i w tabelce jak możesz chodzic po necie To w pasku napisalem pulpit, i przenioslo mnie na pulpit na tym IE
i tak se ochodzilem go glupi sposób ale działa nie pamietam co trzebalo wpisac z pulpitem chyba Pulpit

sry za ortografie

04 Cze 2008, 19:46

a czy ktoś posiada jako takie cracki???? przepraszam za tak dlugie zwlekanie ale nie mialem sprawnego komputera;]
Zablokowany temat