Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

American PIE 5 Naga Mila

13 Gru 2006, 18:00

American PIE 5 Naga Mila co sądzicie o filmie moim zdaniem nie jest najgorsza choć poprzednie wersje były bardziej zabawne :D

13 Gru 2006, 18:27

nie wiedziałem, że jest 5, ale teraz się zainteresuję :P

13 Gru 2006, 18:29

jest i to nawet z lektorem :D

13 Gru 2006, 19:55

Jakby ktos chcial linki do RMVB wLektorem, w bdb kopii to zapraszam na PW ;)

Filmu jeszcze nie oglądałem, ale widziałem trailer na smogu.... chyba bedzie to najgorsza cześć. Ale oby nie.

13 Gru 2006, 20:24

moim zdaniem slabiutki ten film. Taki humor na sile. Poprzednie czesci byly znacznie lepsze

27 Gru 2006, 00:09

oglądałem tydzien temu - do bani :/
też mysle ze humor na sile, czasami niesmaczny...

28 Gru 2006, 00:45

Ja to ogladalem jakis czas temu...... i szczerze to zaluje bo spodziewalem sie czegos swietnego, a tu taka klapa... :/ jak ten film mogli wogle wprowadzic na rynek................. Wyglada na to ze zrobili to na odpierdal i tu pytanie-po co? jesli wyszlo im takie gowno to mogli wogle sie nie zabierac za robienie 5 czesc tego filmu, bo zawiedli chyba wszyskich!!!!!!!!!!!!

28 Gru 2006, 10:59

ile mogą kręcić jeden film?? American Pie bezie miał nie długo więcej części nisz Star Wars.... Szczerze to pierwsze 3 części to był ogień, Band i Naga Mila nie sa juz tak super...

ciekawe jaką kichą będą Shrek 3 i Shrek4 ....już sa nakręcone ponoć;d

28 Gru 2006, 11:59

Szału ten film na mnie nie zrobił ale przecież to właśnie głupia komedia więc czego można się spodziewać. Nie uważam tej części za coś fatalnego ale nie można ją uznać za nadzwyczajną ;)

28 Gru 2006, 12:13

ten film do niczego sie nienadaje, kompletna porażka

Re: American PIE 5 Naga Mila

28 Gru 2006, 13:31

Jędrzej napisał(a):American PIE 5 Naga Mila co sądzicie o filmie moim zdaniem nie jest najgorsza choć poprzednie wersje były bardziej zabawne :D

Wczoraj oglądałem i przyznam, że mnie nie zachwycił ten film :( Słaby, to że jest pełno cycków i sexu to o niczym nie świadczy. Ostatnia część czyli 4 była osatnią udaną. Jeżeli nie będzie tych samych aktorów to jest to juz zupełnie inny film :(

28 Gru 2006, 13:32

Mylicie siię... American Pie Naga Mila jest niby kontynuacja poprzednich czesci... Lecz nie zupelnie, poniewaz jest to zze tak nazwe nowa edycja---->spojzcie sami:nowi bohaterowie, aktorz itd... W filmie owszem sa osoby powiazane z ostatnimi odcinkami lecz tylko nazwiskiem a bohaterowie sa juz calkiem inni:D
Moim zdaniem tez nie jest ten filmik zbyt dobrze wykonczony ale nie narzekam...
poczekajmy na kolejna czesc, wtedy bedziem mozna ocenic co dalej:D

POZDRAWIAM

09 Mar 2007, 15:56

Fajny i zabawny film, choć powszednie części były lepsze.

04 Kwi 2007, 21:13

Dobry ale poprzednie były lepsze

A wie ktoś z kąt mogę pobrać American pie trylogia

04 Kwi 2007, 22:28

tirex52 napisz na PW a podam ci dokładnie
Wyślij odpowiedź