Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
17 Lut 2008, 19:20
Tak jak w temacie , poszukuje ksiaze w formacie pdf o Amstaff-ach American Staffordshire Terrier , jezeli ktos cos wie ,bede bardzo wdzieczna,ewentualnie co plecacie,moze ktos cos czytal,co naprawde warto kupiic.
17 Lut 2008, 19:34
może ebooka czy książki nie znalazłem ale jak nie znasz to może ta
stronka będzie ok
17 Lut 2008, 19:35
Mój przyjaciel Amstaff -Niestety nie jest to cała książka

przeszukałem dwa fora warezowe i nic nie widac...
Kiedyś się interesowałem psami gdy próbowałem dobrac rase dla siebie i jak już polecam brać suczki -łatwiej je wychować i są bardziej uległe -ale generalnie nie jest to łatwa rasa.
Ja od 7 lat mam golden retrievera i wszystkim polecam tę rase

super towarzysze.
17 Lut 2008, 20:29
Co do amych psow to mam troche doswiadczenia,mialam ich troszke
Kilka Owczarkow Niemieckich,Owczarka Podchalanskiego (bardzo podobny do golden R) Owczarka Kaukaskiego,Bernardyny, to tyle co z duzych,poza tym bylo pare kundelkow i wspaniala suczke jamnika szorstkowlosego.
Teraz postaralam sie o dwa Amstaffy (psa i suczke), po dosyc dobrych Chempionach.
Dlatego tez szukam ksiazek o Amstaff-ach najlepiej ebokow.
Jezeli kogos interesuja ksiazki o psach to mam pare dobrych ksiazek , jezeli ktos jest zainteresowany to na pw.
Ksiazki jakie mam to
Okiem Psa - John Fisher (uwzam ze kazdy wlasciciel psa powinien przeczytac)
Zapomniany Jezyk Psow (jak zrozumiec najlepszego przyjaciela czlowiekia) - Jan Fennell (bestseller )
Zapomniany Jezyk Psow w Praktyce - Jon Fennell (bardzo ciekawa ksiazka)
Pozytywne Szkolenie Psow - Barbara Waldoch (ciekawe opisy tresury)
Strony internetowe o Amstaff-ach to znam chyba wszystkie a na fora gdzie jest wymagana rejestracja nie wchodze.
17 Lut 2008, 21:18
- Kod:
http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/index.php
jest tam dział o literaturze ale trzeba się zarejestrować ,żeby looknąć.
Tam popytaj napewno wiedzą więcej niż my tutaj