Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Anime

25 Lis 2008, 13:49

Czy ktoś z forumowiczów ogląda anime ja się przyznaje że oglądam i to dość często nawet mam dużą kolekcje anime nawet byli kupcy na anime ale jakoś nie wyszło ...

może polecicie jakieś dobre tytuły ...

Re: Anime

04 Sty 2009, 12:56

Przecież to nie zbrodnia oglądać anime :D
Moim ulubionym jest Chobits <3

15 Sty 2009, 18:39

moim ulubionym jest Neon Genesis Evangelion

15 Sty 2009, 22:40

Ja też czasami oglądam, niestety teraz z braku czasu mam trochę "zaległości" :P A moją ulubioną jest FMA. Chociaż jest znacznie więcej, które wspominam dobrze i do których czasami wracam :)

22 Kwi 2010, 14:56

Ja głownie filmy oglądałam :) fanką nie jestem, ale GitS, Death Note i Vampire hunter D mnie zawojowały :) Mogę bez z zdań polecić.

24 Kwi 2010, 23:44

VampirLord napisał(a):Czy ktoś z forumowiczów ogląda anime ja się przyznaje że oglądam i to dość często nawet mam dużą kolekcje anime nawet byli kupcy na anime ale jakoś nie wyszło ...

może polecicie jakieś dobre tytuły ...

Przyznajesz się? "a co to przypał?"
Mam wszystkie odcinki Dragon Ball na DVD, i tylko to anime się dla mnie liczy :)

25 Maj 2010, 17:32

Rozmawialiśmy już o Anime wampi ale tak uściśniając oglądąłem

-Zero No Tsukima
-Green Green
-Love Hina
-Great Techacher Onizuka
-Myself Yourself
-Elfen lied
-K-ON!
-Clannad
-Naruto

I ciągle kontynuuję Naruto Shippuuden

W planach mam jeszcze inne anime do obejrzenia ale lato jest szkoda czasu teraz :P

I jeszcze dużo innych ale tytułów nie pamiętam ;]

26 Wrz 2014, 13:40

Z tego roku mogę ci polecić "No Game No Life" i "Noragami" - zwłaszcza to pierwsze przypadło mi do gustu.

03 Lis 2014, 17:25

Ja zerkam na anime. Mam kilka ulubionych serii -Black Lagoon- piraci, akcja, piękne kobiety. Higurashi no naku koro ni- świetny, animowany psychodeliczny horror. Wciągające ponad wszelką miarę. Ale już takie typowe serie jak Naruto mnie nie wciągają.
Ostatnio edytowany przez ramonita91, 29 Kwi 2015, 12:55, edytowano w sumie 1 raz

02 Gru 2014, 15:48

Kiedyś oglądałem Dragon Balla i Slayersów. Potem trochę zerkałem na Naruto, ale niespecjalnie mnie wciągnęło. Teraz zastanawiam się nad Fullmetal Alchemist. Są z dwie serie, prawda? Która jest lepsza?

06 Gru 2014, 18:56

Ostatnio zacząłem oglądać Dragon Ball Kai :D Polecam każdemu maniakowi :)
Wyślij odpowiedź