Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Antywir??

18 Cze 2005, 22:06

mam pytanie jaki antywirus polecacie bo nie moge sie zdecydowac??HeLp!!miałem avk 2005 mks 2005 noda32 avg free edition i avasta i nie wiem na jakiego sie zdecydowac a moze jest jakis dobry ktorego nie wymieniłem!!!Pomocy

19 Cze 2005, 00:10

Wybór masz nie mały, ale perełkami są niewątpliwie Panda Titanium, która cieszy się chyba największą popularnością wśród uzytkowników. Dalej to Kaspersky, Norton AntiWirus, MksVir... Najlepiej sprawdzić testy w internecie. I wybrać najlepszy...

19 Cze 2005, 02:59

..........
Ja mam swoje testy.....
Bardziej praktyczne......
Avast antivirus instalowałem na kilkunastu kompach.....
Ten antyvir jest niesamowity !!
Bardzo wydajny
I skuteczny
Praktycznie nie obciąża procka.....
Działa jak pół firewall !
Proponuje go każdemu kto sie mnie pyta o antyvira
Naprawde warto sprawdzić :)

Avast

19 Cze 2005, 11:04

podaj mi jakiegos linka z avastem??Dzieki:D

19 Cze 2005, 16:09

Wedlg testow najlepiej wypada Kaspersky,Mks,Panda i to w wersi Titanium jes dopiero na okolo 10 miejscu,w zaleznosci gdzie na jakie testy sie w necie patrzy.
A tu masz linka do Avasta

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... virus.html

Wystarczy troszke poszukac(niechce sie-co :twisted: )

19 Cze 2005, 16:21

ale to jest tylko wersja 60 dni :/ ja chcce na zawsze:D

19 Cze 2005, 16:32

dawidek14l4 napisał(a):ale to jest tylko wersja 60 dni :/ ja chcce na zawsze:D

Czy Ty nie rozumiesz tego co czytasz????
avast! 4 Home PL

avast! 4 Home PL

Bardzo dobry program antywirusowy czeskiej firmy Alwil działającej na rynku od 1988 roku. Zawiera wszystkie istotne opcje charakterystyczne dla dobrego antywirusa. Program jest darmowy (freeware).Po zainstalowaniu programu należy poprzez stronę www dokonać jego bezpłatnej rejestracji w przeciwnym wypadku pozostanie korzystać z 60 dniowego dema.

.

05 Lip 2005, 14:25

Ja narazie używam Nod32 i sie na niego nie skarżę, jak dotąd nie złapałem żadnego vira. Wczesniej używałem AVG i teżł dobry jednak gdy mialem w versji pro to po ktorejś aktualizacji mi wywalilo ze klucz jest nie poprawny i musialem reinstalowac program i uzywac w versji Free.

Avast

08 Lip 2005, 12:26

Najlepszy jest AVAST! Sam go uzywam i moi znajomi tez go uzywaja i nie zawiodli sie na nim. Avast poza tym jest bardzo czesto uaktualniany ja mam 2 razy w tygodniu ze sa dostepne aktualizacje...

Rowniez ma filtr p2p :-)

Jak sie wejdzie na stronke zawirusowana to on pokazuje komunikat i mozemy zrobic przerwij polaczenie:-)

polecam tez aby raz na miesiac sobie kompa przeskanowac Ad-Aware'm najlepiej 6 wysukuje 100% szpiegow

jak go znalazlem to sobie kompa przeskanowalem (wczesniej nie byl skanowany) i wyszukal mi 400 szpiegow!!!!

pozdro

08 Lip 2005, 12:52

avast! Antivirus rządzi

11 Lip 2005, 16:53

A ja zawsze polecam Pande Titanum. Jest dobra, tylko niestety platna :((. ale na prawde polecam!

13 Lip 2005, 01:00

Ja mam Nortona 2005 i jest naprawdę dobry. Szczególnie przydatna jest funkcja skanowania komputera. Jako uzupełnienie mam Spybota chociarz pewnie niepotrzebnie. Polecam

13 Lip 2005, 09:23

Ja już miałem pare antywirusów a dokładniej:
Norton - po jego zainstalowaniu komp strasznie zwalnia, ponieważ co byś nie otworzył to on zaraz to skanuje i przy tym obciąża procka.
kasperski - on jest po prostu do dupy
Panda - nie usówa dobrze wirusów jak mi wykryła wirusa to go nie chciała usunąć :/
AVG - to jest nawet dobry antywirus tylko ma jedną wade musisz mieć go oryginalnego wtedy będzie ci usówał antywirusy inaczej to coś nie zabardzo chce, tylko pliki możesz poddawać kwarantannie
Avast - no to jest poprostu pro wśród antywirusów. Pracuje w tle, skanuje cały czas twojego kompa, a przy tym nie obciążając procka, po włozeniu jakieś dyskietka bądź CD on to skanuje, a ty nawet tego nie zaóważasz i jak znajdzie antywirusa to cie on tym powiadomi. Moim zdaniem jest to najlepszy antywirus jakiego dotychczas miałem.
Może nie miałem wszystkich antywirusów ale jak widzicie troche ich miałem i najlepszy MOIM zdaniem jest Avast. Ale nie sugerujcie sie moim zdaniem, patrzcie, szukajcie jakiś fajnych antywirów, jak znajdziecie jakiegoś godnym uwagi to powiadomcie o tym na forum napewno chętnie wyprubuje tego zntywira.

23 Lip 2005, 13:15

Avast! Avast! i jeszcze raz Avast! Jest poprostu nie zawodny !

25 Lip 2005, 14:33

najlepszy zestaw do tepienia syfu to zvast 4 +zone alarm free(sam firewall)
Wyślij odpowiedź