Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Zablokowany temat

antywirusy

18 Sty 2007, 19:15

LUDZI JEZELI MACIE PROBLEMY Z WIRUSAMI SCIAGCIE KASPERSKY ANTYWIURUS 6.0 .POLECAM SAM STOSUJE I NIE MAM PROBLEMOW Z WIRUSAMI

Re: antywirusy

19 Sty 2007, 09:07

daniel17 napisał(a):LUDZI JEZELI MACIE PROBLEMY Z WIRUSAMI SCIAGCIE KASPERSKY ANTYWIURUS 6.0 .POLECAM SAM STOSUJE I NIE MAM PROBLEMOW Z WIRUSAMI

niewydaje mi sie zeby twoj post komus pomogl bo kazdy uzywa innego antywira dobranego pod swoj sprzet bo antywiry maja to do siebie ze na kazdym kompie zachowuja sie inaczej u ciebie dobrze chodzi kaspersky ale nieznaczy to ze bedzie dobrze dzialac u kazdego

19 Sty 2007, 09:10

NO to się ciesz .
Napewno znajdzie się tu kilka osób którzy stwierdzą żę Kas. to syf i będą wychwalać co innego

Żaden antywir nie jest doskonały . To że nie złapałeś jeszcze wira nie do końca jest zasługą kasperskiego . Zależy co otwierasz ,skąd ściągasz ,co ściągasz ,czy jesteś na zewnętrznym IP , jak operator zabezpiecza sieć i zwykły fart.

Nie ufaj bezgranicznie żadnemu antywirowi bo niedługo będziesz wklejał logi :D :D :D :D

19 Sty 2007, 11:26

dzieki za rady

Przeglądarka

19 Sty 2007, 15:23

Antywirus antywirusem, a ja sadzę, że na początku warto zmienić przglądarkę internetową na inną niż Internet Explorer. Ja od czasu tej operacji nie mam problemu z trojanami (wcześniej avast przpuszczał to dziadostwo).
Pozdrawiam

Antyvir

20 Sty 2007, 11:09

Ja od roku mam "NOD-32" i "Zone Alarm Pro" narazie jakoś gra.
Oczywiście mam zrobiony w "Ghoście" obraz dysku C: i jak coś nie gra,to 10-15 minut i mam wszystko od nowa czyste.
Polecam zrobić obraz dysku z systemem i będzie po kłopocie.
Pozdro!
Zablokowany temat