TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Anydvd & Dvdfab Platinum klucze !!

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Anydvd & Dvdfab Platinum klucze !!

Postprzez Yoo! » 04 Mar 2006, 08:45

PostUA:

ma ktoś klucze do tych programów, jeśli wie skąd moge ściągnąć to niech pisze, już szukałęm na goglach i nic, z góry dzięki :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez 1jaa » 04 Mar 2006, 10:42

PostUA:

Dvdfab Platinum
Nie podaleś wersji wieć wybierz sobie :
[strona nie jest już dostępna]

Anydvd
Też nie podałeś wersji więc wybierz :
[strona nie jest już dostępna]
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Yoo! » 04 Mar 2006, 17:58

PostUA:

1jaa, dzięki za stronke, ale nic z tego. Ja mam Dvdfab Platinum 2.67, ściągłem cracka z tej stronki co podałeś, skopiowałem go do katalogu z programem i nic, wchodze do programu i zamiast "wejście" pisze mi "wyjście" potrzebuje klucz, który bym mógł wpisać, żeby dalej korzystać z programu, bo ta wersja była na 21 dni, chociaż z reguły jest tak, że jak kończy się okres próbny, to wystarczy odinstalować i zainstalować ponownie i program działa, a w Dvdfab tak nie ma, plissss o pomoc, a może ktoś zna inny progam, którym bym mógł przegrać film na dvd, ale tak żeby mi go podzielił na dwie płytki i żeby na obu płytach było menu, z góry wielkie dzięki, pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez rafal-w » 21 Mar 2006, 16:24

PostUA:

Awatar użytkownika
rafal-w
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Gru 2005, 10:55
Miejscowość: Hamburg

Postprzez carnival » 01 Lis 2006, 20:40

PostUA:

Witam , czy do najnowszego AnyDVD jest juz crack , jeżeli tak gdzie znajde a może ktoś już ma i czy jest spolszczona wersja już, moze ktos ma jezeli tak to niech podrzuci na privat albo na e-mail [email protected]
Dzieki z gory
carnival
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lis 2006, 13:52

Postprzez konklos » 02 Lis 2006, 16:48

PostUA:

Przeczytajcie panowie

http://forum.instalki.pl/rules.php

pozdrawiam
Awatar użytkownika
konklos