Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
04 Lut 2008, 16:03
Kompakty za bardzo mi się nie podobają. Mój wybór waha sie między Fuji s5700 a Sony H3(może jak bym miał pieniądze to s5800) ale gównie te 2 biorę pod uwagę. Pomóżcie proszę.
04 Lut 2008, 16:09
czytałem o 2 aparacikach sprzecik no jak dla mnie kosmiczny sony to marka której uznanie jest nieograniczone brał bym sony

pozdro
04 Lut 2008, 16:50
No właśnie mam spory dylemat. Za Sony przemawia o że obsługuje Memory Stick Pro Duo czyli mógłbym kupić M2 z adapterem i miałbym jednocześnie do aparatu i telefonu. Tu są dokładne opisy obu aparatów:
Fuji s5700
Sony H3
05 Lut 2008, 01:28
Powiem ci tak Mateusz x man ja na twoim miejscu wybrał bym soniaka jest to firma godna zaufania dużo moich znajomych posiada aparaciki z tej firmy i jest zadowolona.Ma on już 8mln pikseli 10x zoom ma wysoką czułość iso.Powinien pstrykać dobre zdjęcia,ale wybor należy do ciebie
05 Lut 2008, 21:04
Sony ma zjebany serwis. Aparacik w miarę git. Z Fuji miałem styczność i wymiata. I pamiętaj soniak nie ma wizjera(przy złym oświetleniu[np. w kościele czy w pochmurny dzień] będziesz miał szczęście jak zrobisz nieporuszone zdjęcie)!!!
05 Lut 2008, 21:11
Wczoraj czytałem recenzję o tym Sony i nie jest taki zły. Szkoda tego wizjera i że nie ma zoomu przy wideo. Standardowo na tego Sony jest rok gwarancji ale można ten okres przedłużyć płacąc 59zł(chyba) na okres 3 lat lub 169zł(chyba) na okres 5 i to jest bardzo dobry pomysł. Fuji nie ma właśnie stabilizacji obrazu i chyba sobie Sony kupię( w dodatku przy zakupie dostajemy tuleję i coś jeszcze). Jak ktoś chce całą recenzję o tym aparacie lub innym to podaję link.
http://www.fotal.pl/artykul/Test_Sony_H ... tml?page=0