Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
26 Lip 2005, 08:56
Chcialbym kupic aparat cyfrowy ze wzgledu na moja kieszen nie moze on byc drogi tak do 600 zl . Ostatnio myslalem nad Canon PS A400 lub Benq DC-C50 . Obilo mi sie o uszy ze mozna kupic tez bardzo dobry aparat Sony ale nie pamietam modelu i to wlasnie za 600 zl . Dziekuje za wszystkie odpowiedzi . Pozdrawiam
26 Lip 2005, 23:30
w tej cenie dostaniesz na allegro canona a60. Powinno starczyc chyba jeszcze na akumlatorki i ladowarke
27 Lip 2005, 16:40
Za 700zł kupisz Minolta DiMAGE Z10 z 8-krotnym zoomem optycznym 36-290 mm. Przetwornik CCD o rozdzielczości 3,2 miliona pikseli. Aparat błyskawicznie nastawia ostrość, dzięki hybrydowemu systemowi Rapid AF, łączącemu czułość układu Video AF z szybkością czujnika pasywnego. Zapis filmów wideo w rozdzielczości 640 x 480 (VGA). Zapis progresywny obrazów gwarantujący uchwycenie właściwego momentu. Wszystkie typy sterowania naświetleniem, analogicznie jak w lustrzance małoobrazkowej: program, automatyka przysłony, automatyka czasu oraz tryb ręczny. Funkcja Predictive Focus Control umożliwia uzyskiwanie ostrych obrazów poruszających się obiektów. Bardzo krótki czas uruchamiania, wynoszący zaledwie 0,5 sekundy. Tryb super makro pozwala fotografować niewielkie obiekty, takie jak kwiaty, owady i biżuterię, z bardzo małej odległości 1 centymetra. Głęboki, ergonomiczny uchwyt. Nowoczesna konstrukcja Z10 gwarantuje niskie zużycie energii, pozwalające na zapis do 500 obrazów, przy zasilaniu ze zwykłych, powszechnie dostępnych, baterii alkalicznych. Opcjonalna nasadka szerokokątna, zwiększająca kąt widzenia obiektywu do 26
29 Lip 2005, 17:10
za 700 zł masz wypasionego Sony cybershot dsc-s40 (w mediamarkt) ja sobie takie cus sprawiłem i jest wypas matryca 4,1 mln pixeli 3x zoom 32 mb wbudowanej pamięci memory stick pict bridge oczywiście filmy vga itd
01 Sie 2005, 06:30
Dzieki juz wiem co kupic !!!!
12 Sie 2005, 20:58
no za 700 zł masz wspaniałe aparaty na allegro zobacz tam jakiegos z seri sony osobiscie polecam bo posiadam ów no + ładowarka i akumalatorki wejdz i zobacz
www.allegro.pl
pozdrawiam MEFISTO666