Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Aplikacje na tablet android

12 Lut 2013, 14:32

Cześć.
Jestem posiadaczem tabletu z Androidem Traveler II i poszukuje ciekawych aplikacji na niego :) i tak z ciekawości. jakich na codzien uzywacie apek? takie ktore ulatwiaja wam zycie :)

Re: Aplikacje na tablet android

12 Lut 2013, 14:53

Obowiązkowo ipla, tvn player, Feedly do czytania newsów.

15 Lut 2013, 12:01

a czy istnieje taka aplikacja ze np lacze sie ze sklepami w okolicy i sprawdzam gdzie sa jakie promocje czy cos takiego ? bo slyszalem kiedys o czyms podobnym. a szukalem o tym informacji na roznych forach , Mistrala no i nie moglem znalezc.

16 Lut 2013, 16:21

w sensie takie lokalne ceneo ??

18 Lut 2013, 11:38

no coś w tym stylu. bo bardzo przydaje sie podczas roznych zakupow i podrozy. jade sobie samochodem, uruchamaiam a tu na Traveler II pojawia sie gdzie sa jakie promocje. jest cos takiego ?

18 Lut 2013, 23:57

Bardzo w to wątpię gdyż Open source raczej się nie sprawdzi gdyż promocje szybko się kończą, i aktualizacja byłaby kłopotliwa co najmniej.
A jeśli płatne to klienci raczej nie chętni by byli oszczędzać na zakupach i jeżdżąc od sklepu do sklepu żeby zapłacić abonament za program np.

Natomiast firmy z wielką "kasą" raczej nie bawią się w takie coś. Już nie wspomnę że raczej odpalają kampanię w internecie czy TV - stać ich na to i znacznie większy zakres społeczeństwa ogarną.

28 Mar 2013, 02:06

Wbij na
Kod:
http://appsblog.pl
i wybierz co lepsze. Dużo darmówek - przyciągają niebanalnymi recenzjami apek.

05 Kwi 2013, 23:01

dzieki dzieki ;) chetnie skorzystam :D chociaz i tak https://www.instalki.pl/news/hardware/m ... ozujacych/ mnie zaskakuje caly czas :D jak na taki w miare tani sprzet bardzo dobra bateria i jeszcze go nie zajechalem :D

//edytowano

21 Mar 2014, 12:58

Generalnie jest ich stosunkowo sporo na rynku tak wiec aby wybrać te najlepsze dla siebie polecam zapoznać się z informacjami o nich (ja często korzystam z tej stronki: yourapps.info/aplikacje-na-tablet ) .
Warto jest sobie na samym początku zainstalować antywirusa ponieważ obecnie wiele szkodliwego oprogramowania jest tworzone właśnie na urządzenia mobilne tak więc warto jest się zabezpieczyć w tym zakresie ;)
Z innych ciekawych mogę wymienić:
Spotify - bardzo dobra platforma do słuchania muzyki. Jest wprawdzie płatna ale jak na tak dużą bazę ciekawych utworów jaką dysponuje naprawdę warto ;)
Pics Play Pro - również płatne ale jest to fajna apka do edycji zdjęć
Taks - organizer codziennych zajęć
Filmweb - dobra konwersja popularnego serwisu z filmami na urządzenia mobilne.
Pozdrawiam.

03 Kwi 2014, 12:10

Polecam ColorNote (do robienia notatek), Solid Explorer (menadżer plików) i mobileMPK (wyszukiwarka połączeń MPK).

05 Kwi 2014, 13:43

Najczęściej korzystam z aplikacji Ipli, Filmweb i Wiesz co jesz (szczególnie przydaje się w sklepach gdy nie wiem co oznacza dany składnik w produkcie)
Wyślij odpowiedź