Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Archiwa

22 Paź 2005, 13:04

Szukałem tego w sklepach lecz niestety nieznalazłem i sie bardzo zdziwiłem. Poszukuje coś w typie Filmu Archiwalnego przemowy gdy nasz Papież został wybrany. Chodzi mi o ten moment na placu św. Piotra coś podobnego jak w końcówce filmu "Karol, czlowiek który został papieżem" i może z jakimś tłumaczeniem(napisy)

pzdr

22 Paź 2005, 14:03

Niewiem czy takie coś będzie wogóle dostepne. Według Mnie powinno być dostępne chociażby dlatego,że takie audycje telewizyjne nie są niczyją własnaścią szczególnie gdy chodzi o religie.
Znalazłem jedynie zwiastun filmu "Karol człowiek który został papieżem" pod linkiem: http://karol.czlowiek.ktory.zostal.papiezem.filmweb.pl/Karol.,Cz%B3owiek%2C,kt%F3ry,zosta%B3,papie%BFem,%282005%29,zwiastuny,Trailers,id=149809
Film polecam wszystkim którzy są chsześcijanami i chcą się więcej dowiedzieć o życiu Karola Wojtyły.
Pozatym wiem, ze istnieją w Necie piraty z filmem o naszym papieżu czyli "Karol człowiek który został papieżem". Wiadomo nie powstrzymammy ludzi przed rozpowchechnianiem filmu lecz ja myśle ,że nie powinno do tego dochodzić. Film ten powinien kosztować niewiele tak aby każdy kto chciałby go zobaczyć miał tego możliwośc.
Pieniadze zebrane z filmu powinny byc preznaczone na środki wspomagajace ludzi ubogich. Ale na to jest raczej za póżno.
Pozdrawiam*Hpest

22 Paź 2005, 14:33

ja film mam kupiony :wink: tylko szukam tej samej końcówki z momentu wyboru ale mimo wszystko dziex

pzdr RainMan

22 Paź 2005, 15:00

Habemus Papam
Materiały iTVP o Janie Pawle Wielkim.
Wyślij odpowiedź