Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
07 Maj 2010, 19:13
Witam!
Otóż mam pytanie : Gdzie mam szukać brakujących elementów do posągów Assassinów żeby zdobyć zbroje?
Pozdro!
07 Maj 2010, 21:02
W każdym mieście (nawet nie musisz odkrywać punktów obserwacyjnych) masz grobowce assasynów.Musisz je przejść (zręcznościówka), a na końcu każdego będzie skrzynia z tą płytką do posągu.O ile się nie mylę jest 6 grobowców.Pozdrawiam =]
07 Maj 2010, 21:33
Tak jest 6 i na mapie zawsze ci się zaznacza. Musisz się przedrzeć przez liczne korytarze i gzymsy (podobnie jak w Prince of Persia) i potem docierasz do grobowca
Powiadomiłby mnie ktoś jak ktoś zdobyłby tą zbroję, bo nie wiem, ale mi chyba się błąd wkradł i po zdobyciu zbroi wyglądała identycznie jak poprzednia, cała czerwona (zafarbowana jak poprzednie ubranie). Przy okazji grę ukończyłem w 100% zbierając wszystkie piórka, skarby i glyfy. Fajny filmik na końcu. A wam jak idzie
?
07 Maj 2010, 22:02
Dzięki!....może dam rade
Pozdro!
07 Maj 2010, 23:13
Wszystko gra.....tylko gdzie mam szukać tych grobowców?!
Pozdro!
08 Maj 2010, 11:16
Mówiłem, że na mapie ci się zaznaczają. W trakcie gry i kolejnych sekwencji na radarze będą ci się pojawiały pewne znaczki. Sprawdź w legendzie (wciśnij Tab na klawiaturze i potem kliknij na górze ekranu myszką w legendę). Idź w stronę tego miejsca i szukaj takich ala czaszek. Podejdź do nich i je "otwórz" Czasem są na ścianie, czasem na dachu. Ostatni grobowiec można bodajże znaleźć w 8-9 sekwencji, więc od razu stroju się nie dorobisz.
08 Maj 2010, 13:42
Wielkie dzięki za podpowiedź!
Pozdro!!
14 Maj 2010, 20:23
No wszystko gra!
Mam już 5 pieczęci...została tylko jedna... chyba to będzie w "Roma"...Wielkie dzięki za podpowiedzi!
Pozdro!