Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
03 Sty 2012, 14:11
Siadla mi plyta glowna i karta graficzna.Kolega zamontowal mi plyte asusa wraz z integrowana karta graficzna i pobral mi do tego sterowniki ale po zainstalowaniu ich nie moge sie polaczyc z internetem poniewaz mam tylko jedna karte sieciowa" 1394 " i mysle ,ze tu jest przyczyna ,ze nie moge sie z netem polaczyc poniewaz na tej plycie ze sterownikami nie ma sterownikow do odpowiedniej karty sieciowej no chyba ,ze sie myle .
Plyta glowna ASUS M2NPV-VM .Zamontowalem takie cos tylko i wylacznie poniewaz komp jest mi potrzebny do przegladania neta ,robienia zakupow i czasem sluchania muzyki .Dodam ,ze po zainstalowaniu tych sterownikow ,ktore byly na tej plycie od kumlpa gral mi tylko jeden glosnik ,a mam 2+ 1 czyli dwa glosniczki plus sobwoofer logitech.Co powinienem zrobic zeby wszystko dzialalo jak nalezy przede wszystkim net i te glosniki .
Dodam jeszcze ,ze w menedzeze urzadzen mam cztery zolte znaki zapytania czyli ,ze czegos brakuje.
Z gory dziekuje za pomoc
pozdro
03 Sty 2012, 18:57
Zobacz menedżer urządzeń i tam sprawdź czego brakuje, jakie Masz wykrzykniki oraz ostrzeżenia. Podaj nam je.
05 Sty 2012, 20:51
problem rozwiazalem nastepujaco : kumpel zainstalowal mi windowsa7 32 bit i powiedzial ,ze na xp home nie bedzie komp chodzil ale dziwi mnie jedna rzecz teraz jak podpinam glosniki (2+1logitech ) z tylu to wylanczaja mi sie sluchawki z mikrofonem i odwrotnie i pytanko czy jest mozliwosc zrobienia tak ,zeby dzialaly razem .
plyta glowna asus M2NPV-VM i karta zintegrowana GEFORCE6150.wszystko mi dziala poprawnie poza tym co napisalem wczesniej i mam tez problem z bluetooth BCM2045A jesli ktos wie co trzeba zrobic to bede wdzieczny .
Mam jeszcze problem z kamerka logitech quick cam e3500 a mianowicienie wylapuje ona dzwieku a ma wbudowany mikrofon.Kamera dziala podczas rozmowy przez skype ale glosu ni ewylapuje ,wczoraj jak prubowalem dojsc do ladu z opcjami audio to wykasowalem kamere z opcki dzwieki ale pozniej ja calkowicie odinstalowalem i zainstalowalem od nowa ae to niestety nie pomoglo ,Czy ma ktos jakas rade na to bo ja juz nie mam pojecia co z tym zrobic .Z gory dziekuje
09 Sty 2012, 15:23
Co do Bluetooth`a to na czym polega problem? Co do kamerki to sprawdź dobrze ustawienia Skype`a odnośnie dźwięku i upewnij się, czy masz jego najnowszą wersję, czyli tą
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Skype.html. Co do głośników to będzie problem, bo to ty chyba odpinasz słuchawki z mikrofonem żeby podpiąć głośniki.