Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
02 Lis 2006, 20:13
Mam pytanie. Ostatnio podłączyłem kompą pod wieże. Mam wrazenie, ze jednak dźwięk płynący z komputera na wieży jest znacznie ciszej niż np radio, czy z płyt Cd. Starałem sie cos poustawiac w regulacji głosności ale nadal ciszej gra. Dodam ze posiadam wieże Panasonic SA-PM28 Bede wdzieczny za wszelkie sugestie, porady:)
02 Lis 2006, 23:18
Wieża po wzmocnieniu mocy przez komputer, a raczej jego zasilacz powinna i gra głośniej i nie wydaje mi się aby było inaczej, Mam podobne ustawienia strumienia dźwieku płynącego z głośników wieży, której zasilanie wspomaga regulator napięć w komputerze i zgadza się odczuwam zmianę głośności dzwięku, ale zdecydowanie w kierunku dodatnim. Ważne jest przede wszystkim jakiego zasilania używasz w komputerze, a także jaką dysponujesz kartą muzyczną i oprogramowaniem do podbijania Bass'ów dzwięku i jego regulacjiii oraz własnej konfiguracjii. Sumując i odpowiednio modyfikując wszystko można czasem otrzymać naprawdę nieżły efekt, wystarczy jedynie użyć trochę własnej wyobrażnii i inwencjii.
03 Lis 2006, 08:05
Przedewszystkim to zaopatrz sie w dobre okablowanie(jezeli masz dobry sprzet),bo to moze byc glowna przyczyna spadku jakosci.