Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Avast 4 home - problem z aktualizacja

16 Lis 2005, 03:26

Witam mam problem z avast 4 home podczas proby aktualizacji pojawia sie blad ze nie jest dostepny serwer i nie mozna sie z nim polaczyc wie ktos o co chodzi moze trzeba gdzies go wpisac ?? ja nawet nie wiem jaki on jets wiec jestem wkropce z gory dziekuje za pomoc pozdro:) :)

16 Lis 2005, 07:52

no ja tez ten problem miałem. ale sciagnołem sobie awasta z innej stronki i juz działał normalnie. tobie tez to radze

pzdr RainMan

Avast 4 home

16 Lis 2005, 14:45

Cze RainMan poszedlem wedlug toich doswiadczen ale nic z tego :/ dalej nie chce mi sie aktualizowac . Mozesz mi podac co masz wpisane w miejsce "adres serwera" moze ja mam cos schrzanione:/

16 Lis 2005, 14:54

pofatygowałem sie dla Ceboe :D

http://www.avast.com/i_kat_207.php?lang=POL

link do rejestracji

pzdr RainMan

16 Lis 2005, 14:57

Hmm:/ ale ja jestem zarejestrowny tyle ze nie moge aktualizowc bzy wirosow wszystko mam zrobione tak jak nalezy nan klucz i te inne bajery ale nie wiem co wpisac w "adres serwera" i reszte pol w "smtp"

16 Lis 2005, 15:07

weś zdeinstaluj awasta z całyk katalogiem zarejestrój sie jeszcze raz i w opcjach daj automatyczna aktualizacja nic nie zmieniaj w ustawieniach połączenia.

P.S. mi tez niedziałały aktualizacje i okazało sie ze jest przestazały klucz

pzdr RainMan

16 Lis 2005, 15:23

Sluchaj zrobilem tak jak kazales ale dali mi ten sam klucz wiec nie wiem czy to bedzie nie to samo?? u ciebie sie tez zaczyna na W31....??

16 Lis 2005, 16:24

W307 tak moj sie zaczyna

Image

Image

Image

17 Lis 2005, 23:01

dobra dzieki teraz moze juz dojde:)
Wyślij odpowiedź