Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
16 Lis 2005, 03:26
Witam mam problem z avast 4 home podczas proby aktualizacji pojawia sie blad ze nie jest dostepny serwer i nie mozna sie z nim polaczyc wie ktos o co chodzi moze trzeba gdzies go wpisac ?? ja nawet nie wiem jaki on jets wiec jestem wkropce z gory dziekuje za pomoc pozdro:)
16 Lis 2005, 07:52
no ja tez ten problem miałem. ale sciagnołem sobie awasta z innej stronki i juz działał normalnie. tobie tez to radze
pzdr RainMan
16 Lis 2005, 14:45
Cze RainMan poszedlem wedlug toich doswiadczen ale nic z tego
dalej nie chce mi sie aktualizowac . Mozesz mi podac co masz wpisane w miejsce "adres serwera" moze ja mam cos schrzanione:/
16 Lis 2005, 14:54
pofatygowałem sie dla Ceboe
http://www.avast.com/i_kat_207.php?lang=POL
link do rejestracji
pzdr RainMan
16 Lis 2005, 14:57
Hmm:/ ale ja jestem zarejestrowny tyle ze nie moge aktualizowc bzy wirosow wszystko mam zrobione tak jak nalezy nan klucz i te inne bajery ale nie wiem co wpisac w "adres serwera" i reszte pol w "smtp"
16 Lis 2005, 15:07
weś zdeinstaluj awasta z całyk katalogiem zarejestrój sie jeszcze raz i w opcjach daj automatyczna aktualizacja nic nie zmieniaj w ustawieniach połączenia.
P.S. mi tez niedziałały aktualizacje i okazało sie ze jest przestazały klucz
pzdr RainMan
16 Lis 2005, 15:23
Sluchaj zrobilem tak jak kazales ale dali mi ten sam klucz wiec nie wiem czy to bedzie nie to samo?? u ciebie sie tez zaczyna na W31....??
17 Lis 2005, 23:01
dobra dzieki teraz moze juz dojde:)