Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

AvS Video Conventer - pytania

13 Paź 2011, 19:40

A więc z konwertowałem filmik w programie AVS Video Conventer i mam dwa pytania dotyczące muzyki do filmiku:
1.Jaki program proponujecie do konwertowania, oraz dodawania muzyki (w miarę łatwy do ogarnięcia)
2.Czy jak z konwertuje filmik w AVS Video Conventer i dodam muzykę do filmiku w innym programie to czy jakość się zepsuje

Re: AvS Video Conventer

13 Paź 2011, 19:50

1 -> http://windows.microsoft.com/pl-PL/wind ... your-movie.
2 -> jakoś obrazu na pewno nie, jednak jakość dźwięku zdarza się, że jest minimalnie gorsza, jednak to rzadkość.

Re: AvS Video Conventer - pytania

15 Paź 2011, 00:43

a jeszcze jedno pytanie:
program w ktorym mozna łaczyc i konwertowac flimiki z frapsa oraz dodawac muzyke (w miare latwy do ogarniecia)

15 Paź 2011, 09:05

Opisz dokładnie do jakiego formatu chciałbyś skonwertować ten film. Konwersja przed czy po konwersji :?:

15 Paź 2011, 20:32

ze by bylo mozna robic filmy w hd

15 Paź 2011, 20:35

Moim zdaniem bezsensowna jest taka konwersja - jakości za bardzo nie poprawisz, bo dodatkowych pikseli żaden program Ci nie wyczaruje, a plik będzie tylko więcej zajmował.

16 Paź 2011, 00:24

a czy w avs cideo conventer mozna dodac muzyke?

16 Paź 2011, 10:09

Nie można dodać muzyki do filmu w tym programie. Wejdź na stronę i poczytaj.

16 Paź 2011, 13:39

ale mi chodzi oto zeby te filmiki na youtube wysylac

16 Paź 2011, 13:55

Ścieżkę dźwiękową musisz dodać przez przesłaniem na YT. Nie zrobisz tego w trakcie.

16 Paź 2011, 21:00

to dajcie jakis programik po prostu zeby było mozna robic filmy w hd dodawac muzyke i zeby było je mozna wyslac na youtube
Wyślij odpowiedź