Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
06 Maj 2014, 20:10
Witam. Jeżeli w złym dziale to przepraszam ale jestem nowy.
Mam takie pytanie otóż jeżeli chcę wejść na czyjś Ask.fm to strona się tylko ładuje ale nie wchodzi mi na nią na żaden ask, a olx.pl to jest taki jak na tym zdjęciu Poniżej:
![Image](http://pics.tinypic.pl/i/00523/hr5i7cyb9w95.jpg)
Wiecie co to może być za Problem ?
07 Maj 2014, 10:39
Może coś z pamięcią przeglądarki. Wyczyść pamięć za pomocą
CCleaner.
07 Maj 2014, 15:49
Czyściłem Już CCleaner'em i robił też DNS ale jak dotąd tak samo
07 Maj 2014, 16:12
To jak przeczyściłeś kompa to pora na samą przeglądarkę -
AdwCleaner
07 Maj 2014, 16:46
AdwCleaner też poszedł już w ruch i dalej tak samo jest
07 Maj 2014, 22:27
mariaawa napisał(a):To jak przeczyściłeś kompa to pora na samą przeglądarkę -
AdwCleaner
Jeśli chodzi o ścisłość, AdwCleaner nie czyści samej przeglądarki.
Pytanie, problem występuje tylko w Operze czy także w innych przeglądarkach??
08 Maj 2014, 17:58
We wszystkich przeglądarkach tak jest.
Czy może trzeba popytać się jakiegoś informatyka w mieście ?
10 Maj 2014, 12:32
Ale podałem linki do instrukcji, więc czemu zastosowałeś jakieś własne ustawienia OTL?? Do poprawy.
10 Maj 2014, 13:11
Ustawiłem tak jak tam było. a co do tych Młodszych dni to zastosowałem 32 dni nie więcej. Więc w tym to już raczej nie moja wina.
Zrobię format i nie będę czekał jeszcze miesiąc zanim ktoś coś wymyśli.
10 Maj 2014, 13:19
Twoja wina, bo ustawiłeś
Pliki utworzone w przeciągu i
Pliki zmodyfikowane w przeciągu na "Wszystko" zamiast na "Młodsze niż", jak jest podane w instrukcji, przez co log ma "kilometr" długości, sama przyjemność ze sprawdzania...
Zrobię format i nie będę czekał jeszcze miesiąc zanim ktoś coś wymyśli.
To po co w ogóle zawracasz głowę i marnujesz czas innych?? Ktoś chce Ci bezinteresownie pomóc, a Ty strzelasz fochy. Jak widzę takie teksty to mam wątpliwości, czy w ogóle jest sens pomagania ludziom na forach
10 Maj 2014, 16:17
Co ty to człowieku gadasz ?? To co ty napisałeś nie zmieniałem bo od razu było zaznaczone na właśnie " Młodsze Niż" Także człeowieku nic nie zmieniałem a jeszcze tymi swoimi teoriami zaszkodzisz bardziej niż pomożesz. To lepiej nie pomagaj bo niewiem za co tu masz moderatora.
10 Maj 2014, 17:53
Gościu ja tylko poprosiłem o to, abyś poprawił logi. Sam zacząłeś wylewać jakieś żale. Jak masz coś do mnie to zapraszam na PW. A co do funkcji moderatora, którą pełnię, zawsze możesz złożyć skargę do Administracji.
10 Maj 2014, 18:57
Słuchaj. A ja zrobiłem tak jak było na instrukcji i tylko wpisałem 32 dni nie starsze ! więc to że pokazało z poprzednich lat to już ja nie wiem o co tam chodziło. A to chyba nie trudno zaznaczyć jakieś 30 dni z tego co widziałem. Trzeba chęci aby to znaleźć.