Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
23 Kwi 2005, 15:32
Witam
Mam wielki problem! Gdy programem Partition Magic 8.0 łączyłem dwie partycje to włączyłem tylko Internet i wtedy program się zawiesił. Teraz nie wiedze tych partycji tylko partycję C, próbowałem włączyć Partition Magic ale wyskakuje błąd i się nie chce włączyć. Najgorsze jest to że na tych partycjach miałem bardzo ważne rzeczy i nie chciał bym tego stracić. Bardzo proszę pomoc!
23 Kwi 2005, 22:45
Ale straciłeś partycję z oprogramowaniem czy tą na której wina nie było?? Możesz spróbować odzyskać dane programem do tego służącym np: EasyRecovery Professional wersja 6.0
23 Kwi 2005, 23:16
Miałem 5 partycji została mi tylko jedna systemowa C. Traciłem dwie partycje które chciałem połączyć i dwie inne. Na pewno się da odzyskać dane tym programem jak to wygląda widzę te stracone dane i mogę je gdzieś skopiować np. na inny dysk? Jak odzyskam te dane to jak później mam zrobić partycje?
24 Kwi 2005, 11:30
Po odzyskaniu danych najlepiej jakbyś partycje zrobił w dosie w programie Fdisk który znajdziesz na każdej dyskietce startowej, potem każdą z osobna sformatuj programem format.com ( także z dyskietki startowej ) a jeśli nie potrafisz takich rzeczy to oddaj kompa do serwisu tak będzie bezpieczniej.
24 Kwi 2005, 12:02
Dzięki najważniejsze żeby odzyskać dane a później się po martwię co dalej. Ale nie wiem jak wgrać spolszczenie do EasyRecovery Professional?
24 Kwi 2005, 22:27
Niestety ja też nie wiem bo tego nie robiłem, ja używam Angielskiej wersji i jakoś nigdy o spolszczenie się nie martwiłem, sorki ale tu ci już nie pomogę:/
24 Kwi 2005, 22:35
szkoda bo zależało by mi na spolszczeniu bo niestety angielskiego nie umiem i tak wielkie dzięki za pomoc. Poz