Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

BearShare czy ktoś mi pomoże?

17 Kwi 2006, 14:55

Witam!!

Mam problem z BearShare 5.2.1.2 PL niechce mi sie pobrac :oops: zacina sie na 41% pobierania a puzniej ani rusz czekalem 5 h i nic. mogly by mi ktos wyslac miska na e-maila????

my mail---> [email protected]

zgÓru dzięi :D:D:D

18 Kwi 2006, 17:58

Własnie bearshare.. ja mam inny problem z miskiem. Po włączeniu programu za każdym razem pojawia sie okienko " wyślij raport o błędach itp" przegladałam inne forum tam napisali , że wyskakiwanie tego okna jest spowodowane jakimiś reklamami "save" pogodą i innymi takimi.
Wobec tego radzili zainstalować wersje pro albp lite.
Tak też zrobiłam i nic się nie zmieniło. Wyłączyłam też firewall.
Czy ktoś ma może prawdziwą wersje bearshare pro albo lite, bo w necie jest teog pełno ale pro ma tylko w nazwie, bo program instaluje się tak jak normalny misiek z reklamami.
Albo powiedzcie jak wywalić te reklamy jak oczywiściej est taka możliwośc. Zgóry thx
Pozdroo

18 Kwi 2006, 19:23

https://www.instalki.pl/programy/downlo ... Share.html

Sprobuj ponownie.

22 Kwi 2006, 18:22

Dzieki ale to jest z tymi reklamami i nie chodzi. Nie wiem dlaczego. A jest jakiś podobny program?? Łatwy w instalacji i bez sciągania torrentów.

22 Kwi 2006, 18:28

eMule

30 Kwi 2006, 14:34

Dzięki ale mi pomogłeś!! Emule nie mogę miec.

30 Kwi 2006, 14:50

kaajka19 napisał(a):Dzięki ale mi pomogłeś!! Emule nie mogę miec.

A to dlaczego,nie mozesz miec eMule?
Zobacz DC++
A Bearshare to dziadostwo,za duzo plikow fake.

01 Maj 2006, 18:03

Witam. Dzisiaj ściągnęłam sobie program Bear Share. Zainstalowałam bez problemu i zaczęłam ściągać film. Po ukączeniu ściągania okazało się ,że film jest bez polskich napisów. Czy ktoś może wie jak je ściągnąć?

01 Maj 2006, 18:13

no masz cały serwer z napisami

napisy.org

no jak tam nie znajdzie ......... to i tak jest jeszcze kilka stron

p.s. jest oddzielny dział poswiecony filmowi wiec jesli masz jeszcze jakies pytania pisz najlepiej tam

pozdrawiam
Wyślij odpowiedź