Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

bearshare....proszę o pomoc!!!

06 Lut 2006, 20:28

prosiłabym o pomoc w sprawie BearShare. Czy ktoś mógłby mi podać link do wersji Lite PL?? I cracka do tej wersji...
I druga prośba- znalazłam na sieci coś takiego jak Acceleration Patch do BearShare- czy to wogóle działa?? A jeżeli tak to czy mogłabym dostać serial do tego?? Boję się wchodzić na stronki z crackami bo mam traumatyczne wspomnienia związane z takimi stronkami.... :cry:
Z góry dziękuję : :grin:

07 Lut 2006, 04:59

http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/8889.html

07 Lut 2006, 20:39

a ja mam lepszy pomysl na Bear Share PRO bez wchodzenia na stronki z crackami :)
Otwórz sobie normalne Bear Share i wpisz w szukaniu Bear Share PRO. Znajdzie ci pelna wersje z crackiem :) Ja tak wlasnie zdobylem wersje PRO.
Pozdro.

16 Lut 2006, 02:48

pain77 napisał(a):a ja mam lepszy pomysl na Bear Share PRO bez wchodzenia na stronki z crackami :)
Otwórz sobie normalne Bear Share i wpisz w szukaniu Bear Share PRO. Znajdzie ci pelna wersje z crackiem :) Ja tak wlasnie zdobylem wersje PRO.
Pozdro.

PAIN JESTES MISTRZEM TO DZIAŁA niby banalne bo sciagac miska przez miska a tu dziala spoko masz moj RESPECT chłopie!!!!
Wyślij odpowiedź