Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Besplayer

03 Kwi 2006, 15:03

Witam wszystkich:) Ja ma takie pytańko związane z besplayerem:) chcem usunać wszystkie uzywe pliki na besplayerze :cry: pomocy z góry dzięki

03 Kwi 2006, 15:49

Nie wiem czy ja cie dobrze rozumiem,ale domyslam sie ze chodzi ci skojarzenia plikow z programem,jezeli tak to odznacz skojarzone pliki,badz skojarz je z innym programem.
Jezeli to o to chodzilo,nie znam BP uzywam SubEditPlayera :)

Besplayer

03 Kwi 2006, 15:52

Chodzi mi o to ze jak dacie sobie w Besplayerze PLIK/OSTATNIE PLIKI to jak ja ma usunąć te wszystkie pliki otwierane:) :D :D

No pomóżcie ludziska plisssss

03 Kwi 2006, 17:06

Co takiego oglądasz w tym Playerz'e, że boisz się pokazać Innym :) i próbujesz to Ukryć :)

03 Kwi 2006, 17:15

hahahhahahhahahahahahaha po prostu chcem to usunąć:D

03 Kwi 2006, 17:16

Sciagne program zainstaluje i pozniej ci napisze :)

03 Kwi 2006, 17:18

ok:*

03 Kwi 2006, 17:20

Narzedzia Playlista i PPM na nazwe pliku (filmu) i usun.
Chyba o to chodzilo ?

03 Kwi 2006, 23:35

Niunka :) to nie tak :P wejdz sobie w PLIK/OSTATNIE PLIKI i tam ci sie pokazuja wszystkie filmyjakie ostwierałeś i te właśnie wszystkie tytuły filmów chcem USUNĄĆ:) pozdro

04 Kwi 2006, 12:58

Może gdzieś w ustawieniach tego programu jest taka opcja ?? Najlepiej ściągnij sobie inny program i tyle, Polecam AllPlayer. ;)

04 Kwi 2006, 13:10

Ok rozwiązałam juz swój problemik:) dzięki wszystkim :) i chyba sobie ściągne innym programik:) pozdrawiam:D

04 Kwi 2006, 13:14

s[próbuj usunąc plik bestplayer.ini z katalogu windows !!
stracisz wszystkie ustawiwenia ale i pliki które sa na liscie bestplayera!
Przynajmniej tak jest z innymi playerami. wiec powinno zadziałac !

jezeli chcesz sobie ogladac filmy i zachowac pełna prywatnosc sciagnij sobie vlc ( ten program nie posiada listy ostatnio otwieranych plików) albo all player w którym jest funkcja usuń ostatnio otwierane pliki z listy!!

pozdrawiam

04 Kwi 2006, 13:20

OK:) pozdrawiam

Możecie mi podac stronkę z której mogę sciągnać All Player:)

04 Kwi 2006, 13:34

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dio_video/

prosze bardzo !!! :)

04 Kwi 2006, 13:45

mloda_1985 napisał(a):Możecie mi podac stronkę z której mogę sciągnać All Player:)

przeciez Hpest juz podal,wystarczylo kliknac.

AllPlayer jest prostym i przyjaznym odtwarzaczem niestety jest bardzo niestabilny.
Ja polecam SubEditPlayera znacznie wiecej funkci(przydatnych)prosty po polsku i co najwazniejsze stabilny :)
zmiana czasu wyswietlania napisow,obnizanie podwyzszanie napisow,wybor sciezki audio jak sa np dwie,i i i ....
Wyślij odpowiedź