Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p
Wyślij odpowiedź

08 Sie 2007, 11:48

W sumie temat możnaby przenieść do Demonstracje, Poradniki bo tutaj w Programy zaraz zaginie...

==========================
[strona nie istnieje]

21 Lut 2008, 17:49

Poprosze bardzo o zaproszenie do tej strony

21 Lut 2008, 17:53

Zaproszenie możesz zdobyć w 2 sposoby:
- upload min. 200 MB
- otrzymanie zaproszenia od zasłużonego forumowicza tamtego forum [na to chyba nie ma co liczyć]

Kiedyś byłą jeszcze możliwość wysłania SMS [koszt ok. 7zł], ale chyba zrezygnowali

22 Lut 2008, 00:08

uraczył by mnie jakiś miły instalkowy wyjadacz zaproszonkiem....

tak jak LucaS mówi.... warto przyklejc ten temat albo dodać do Demonstracji ;) Pozdrawiam

22 Lut 2008, 10:06

kukaszr chyba nikt z użytkowników tego forum nie jest tam zasłużony, więc nie bardzo... ;) Wyślij to 200 MB i będzie OK

22 Lut 2008, 18:24

wczoraj probowałem.... tutorial nie był najłatwiejszy :D i sobie odpuściłem... ale zaraz znowu zaczne ;)

22 Lut 2008, 18:26

Hmm... Właśnie myślę coś nad napisaniem poradnika do uploadowania, takiego prostego :) Te z których ja na początki korzystałem też nie były proste i przejrzyste... Ale warto ;)

23 Lut 2008, 12:16

sam moge powiedziec o sobie ze wmiare potrafie czytac ze zrozumieniem ale te poradniki są gorsze od tutorialow photoshopa ;)

jak umiesz robic upload, napisz swoja wersje dla zwykłego instalkowicza ;) Pozdro Rumun albo Mirahz może to do cenią i zapodają smyczą :D

23 Lut 2008, 12:19

OK, koło jutra powinien się pojawić poradnik jak ja to widzę :)

23 Lut 2008, 13:44

kukaszr napisał(a):wczoraj probowałem.... tutorial nie był najłatwiejszy :D i sobie odpuściłem... ale zaraz znowu zaczne ;)

Przecież podaniki na każdym forum do wysyłania przez program Moorhunt są takie same... Każdy czlowiek,który to przeczyta może nie za pierwszym razem załapie... alę za 2-3 napewno! Wystarczy patrzeć na obrazki i czytać opis, to jest to samo co opis przejścia gry... Czytając go robicie to samo w grze, więc może i możecie zrobić to samo w programie? chyba,że jest to dla Was bardzo trudne...

24 Lut 2008, 19:16

Poradnik dot. Moorhunt'a uzupełniony: viewtopic.php?t=11024

@Spalek
Na pewno nie zaszkodzi poradnik na forum, tym bardziej, że jeszcze takiego nie było

10 Mar 2008, 17:24

Czyli fora p2m to jakby takie stronki z sumami kontrolnymi?

tzn.oferują hascode do plików bez wirusów?

Mógółbym też prosić o zaproszenie?
:)

10 Mar 2008, 18:36

Tak. O zaproszeniu było już pisane na to jedno forum P2M, jak je zdobyć itd. [nawet w tym temacie] więc Szukaj
Wyślij odpowiedź