Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

biała strona www

25 Cze 2005, 10:36

mieliscie tak ze jak wchodzicie na jakas strone macie tylko białe tło i nic wiecej?? ja tak mam jak wchodze np na strone www.prv.pl i jeszcze na inne strony

wiecie jak to naprawić? :)

25 Cze 2005, 10:58

hmmm.....u mnie jest ok :)

sprubuj na inych przeglądarkach

25 Cze 2005, 13:02

u mnie tez było ok to czasu gdy mi sie wwaliły jakieś śmieci z netu pousuwałem je zeskanowałem antyvirusem i od robaków tez zeskanowałem i nadal tak jest :/

przeinstalowałem tez IE i nadal tak jest ..

no juz w ostateczności musze zainstalowac opere mozille czy coś innego ..

ale moze wiecie jak to naprawic? :cry:

26 Cze 2005, 01:20

U mnie też wszystko jest w porządku. Strona się ładuje i nie ma żadnego białego tła. Jak to naprawić? Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie:) Cytuję: "no juz w ostateczności musze zainstalowac opere mozille czy coś innego .. "

26 Cze 2005, 13:15

właśnie nie chcesz instalować coś innego tylko najlepiej chciałbym to naprawić ..

a juz jak sie nie bedzie nic dało to zainstalować coś innego

26 Cze 2005, 13:29

Nikt ci przecież nie rozkazuje, żebyś przesiadł się na Operę, czy Mozillę na stałe... Doradzamy, żebyś sprawdził, czy strony, jakie sprawiają problemy na IE działają prawidłowo pod Operę czy Mozillę. Wtedy będziesz wiedział, czy to wina jakiegoś syfu na komputerze, czy Explorera. Do IE zawsze możesz powrócić. A tak poza tym, to jaka wersja Explorera? W razie konieczności zainstaluj najnowszą...

26 Cze 2005, 18:02

raczej IE bo ja też tak miałem zmieniłem na opere i wszystko w porządku
Wyślij odpowiedź