Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.

Regulamin forum

1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.
Wyślij odpowiedź

Bład przy instalacji Kaspersky Antywirus

04 Paź 2007, 10:27

Image

wysakuje mi coś takiego ściągałem rożne wersje screen jest z wersji sciagnietej z www.instalki.pl

nie moge zainstalować anywira

czysciłem rejestr nie pomoglo usunelem z dokumentów dane o kasperskym

HELP bo jade bez antywira :((

04 Paź 2007, 10:54

Wyślij to na [email protected] myślę, że polskie wsparcie Kasperskiego udzieli Ci pomocy.

04 Paź 2007, 13:42

ja wiem chyba o co chodzi... tez tak kiedys mialem

Wpisz w google: riched20.dll i powinno ci znalesc gdzies ten plik i wtedy jak go pobierzesz to kladziesz kolo instalki kaspra i po zainstalowaniu
w Folderze Instalacji...

PS. Jak nie znajdziesz to ci moge wyslac go na e-mail
Mysle ze to powinno rozwiazac problem a jak nie to dalej sluze pomaca :wink:

04 Paź 2007, 18:16

Zobacz, czy są na ten temat jakieś błędy w Podglądzie zdarzeń.

04 Paź 2007, 18:50

Spróbuj pobrać i zainstalować instalkę ze strony producenta
http://www.kaspersky.pl/download.html?s=prod_download&prod_id=157

:)

05 Paź 2007, 10:01

w logu zdarzen nic nie podaja

sciaglem ze strony producenta to samo

moze bo cos pisalo ze moja licencja czy cus jest na czarnej liscie
nie moge zainstalowac :((

05 Paź 2007, 10:18

A zrobiłeś to co pisał Arexe z tym plikiem .dll też kiedyś miałem błąd o licencji a raczej komunikat ale później po odinstalowaniu moglem zainstalować wersje ściągniętą z instalek.

05 Paź 2007, 14:44

VampirLord napisał(a): bo cos pisalo ze moja licencja czy cus jest na czarnej liscie
nie moge zainstalowac :((

Bez komentarza

05 Paź 2007, 17:45

ten plik nie pomaga :(

ja chcem kasperskiego a mam licencje do 2010 a ie moge instalnac go

chyba ze zle z tym dl robie ?

HELP

06 Paź 2007, 09:28

Ma to byc po prostu cos takiego i powinno dzialac:
Image

06 Paź 2007, 15:23

robilem tak nie pomaga :((

06 Paź 2007, 18:17

Jestes pewien, ze udalo Ci sie usunac wszystkie pozostalosci?!

08 Paź 2007, 16:54

usuń ręcznie te wpisy z rejestru

09 Paź 2007, 15:19

moze zrob formata kompa :P :D

taki sam blad mam :/

i teraz jezdze na mksie co starsznie zamula...

09 Paź 2007, 21:56

zigi000 napisał(a):usuń ręcznie te wpisy z rejestru

chcialbym moze ktos wie gdzie je szukac bo ja sie boje grzebac w rejestrze bo to w sumie moj komp drugi ale siorka nim operuje :D
Wyślij odpowiedź