TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Błąd przy rozpakowywaniu

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Błąd przy rozpakowywaniu

Postprzez alphagon » 14 Lut 2009, 22:58

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Neostrada TP 6.1; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 2.0)

Posiadam obraz gry iso, spakowany w ok 70 plikach ( gdy sprawdzałem jaki typ to były niby 2 - archiwum winrar i R30 do siedemdziesiąt) zgodnie z numerami plików. chciałem wypakować żeby uzyskać obraz, ale w połowie operację przerywa taki oto komunikat:
archiwa o pojemności większej niż 4gb można rozpakować tylko w przypadku plików ntsf ( czy jakoś tak)
proszę, niech mi ktoś powie co z tym fantem zrobić, ja po prostu nie wierzę że to nie może działać
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Cze 2008, 08:45

Re: Błąd przy rozpakowywaniu

Postprzez Palacio » 15 Lut 2009, 00:00

PostUA: Opera/9.52 (Windows NT 5.1; U; pl)

Spróbuj wypakować plik .iso do innej lokalizacji, tudzież użyc programu WinAce.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez alphagon » 17 Lut 2009, 18:11

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Neostrada TP 6.1; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 2.0)

podziałało, przeniosłem pliki do innego dysku i problem znikł
mam jeszcze jedno pytanie, problem dosyć podobny. muszę rozpakować kilka plików ale winrar nie działa, nie widać opcji wypakowania. zamiast tego ikonki tych plików wyglądają jakbym zmienił im domyslny program otwierający na win rar.
nie potrafie tego wypakować, ktoś wie ?
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Cze 2008, 08:45

Postprzez Palacio » 17 Lut 2009, 18:27

PostUA: Opera/9.52 (Windows NT 5.1; U; pl)

Wybróbuj ten program, o którym pisałem we wcześniejszym poście.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]