Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Brak DirectSound

24 Kwi 2008, 14:27

Niestety ale nie mam DirectSound przez co wkompie zero dzwięku :sad: czy moglibyście mi pomuc ?? np. powiedziec z kąd ściągnąć ten program :smile: bo siedzenie na kompie bez dzwięku to nuda ;/

24 Kwi 2008, 15:00

Potrzeba ci sterowników a nie program,podaj nazwę karty muzycznej.

24 Kwi 2008, 15:37

nie wiem za bardzo jak nazywa sie moja karta muzyczna ale brak napewno jest tez i direct sound bo to akurat sprawdzałem mam ten program "EVEREST" ale tam nie mogę znaleść nazywy mojej karty :sad:

24 Kwi 2008, 15:40

Włączasz Everest
opcja :arrow: komputer :arrow: podsumowanie,i tam masz przy multimediach opis karty model itp.

24 Kwi 2008, 20:54

Pole Wartość
Kontroler IDE Drugi kontroler IDE (pojedyncza kolejka fifo)
Pole Wartość
Kontroler IDE Pierwszy kontroler IDE (pojedyncza kolejka fifo)
Pole Wartość
Kontroler IDE Standardowy podwójny kontroler PCI IDE
O to chodziło ?? :lol:

24 Kwi 2008, 21:09

Nie,wejdz w everest :arrow: multimedia :arrow: Dzwięk Pci PCI/PnP
i tam powinno ci pisać jaką masz kartę.

24 Kwi 2008, 21:24

nom mamy mały problem bo tam nic nie pisze :sad:

24 Kwi 2008, 21:41

Może masz jakąś wersje złą everest dla świętego spokoju
Ściąg tą wersje Everest :arrow: http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dition.php
i zrób tak jak pisałem

24 Kwi 2008, 21:57

Kolega ma pewnie zintegrowaną kartę dźwiękową, na płycie ze sterownikami do pł. głównej będą sie znajdowały sterowniki do niej.

Zainstaluj je i powinno śmigać jak ta lala.

24 Kwi 2008, 22:00

O właśnie dobrze że destyny wszedł na ten temat jak byś nie miał sterowników do płyty głównej to podaj nazwę płyty głównej to my ci już znajdziemy stery do dźwięku ;-)

25 Kwi 2008, 21:18

a nazwe płyty gównej to znam :)

Asus P4PE-X/TE

25 Kwi 2008, 22:19

Twoja karta muzyczna to :arrow: ADI AD1980 jak znajdę pod nią sterowniki to dam ci znać.

25 Kwi 2008, 22:47

Proszę, sterowniki ze strony prducenta. A tutaj masz LInk do strony gdzie wyszukuje się model płyty głównej i można pobrać też inne sterowniki.....

26 Kwi 2008, 10:01

Dzięki za pomoc !

26 Kwi 2008, 10:12

Niestety ale nadal po zainstalowaniu sterowników gdy chcę odpalić jakąś muze z Windows Media Player pisze mi coś takiego :

Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly.
Wyślij odpowiedź