Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Brak Dźwięku a zarazem co innego

16 Sty 2006, 04:03

Okay.. Witam :smile: Mam pewien problem.. otórz, przez przypadek skasowałam :oops: pewne [nie wiem jakie] programy, dzięki którym teraz nie moge ściszyć dźwięku [muzyki, głosu] na pasku [u dołu] nie mam tej ikonki [znikła, szukałam w panelu sterowania i nie ma] czy może mi ktoś pomóc? Potrzebuje porady.. Jak z powrotem przywrócić jej stan? Potrzebuje to, bo przy wyłaczaniu komputera, dźwięk jest wysoki i nie da się ściszyć [nie ma ikonki] :)

Prosze, jeżeli mozecie to dajcie Mi znac jak najszybciej.. :P dzięki wszystkim wielkie.. Pozdrawiam Serdecznie z Lubuskiego :D

16 Sty 2006, 08:34

Powinnas przeinstalowac sterowniki dzwieku i powinno byc ok.

16 Sty 2006, 13:12

Manius23.. A napisz mi prosze, jeżeli mozesz, jak je przeinstalować.. Za bardzo w tych sprawach nie jestem rozeznana.. WIęc proszę Ooo Pomoc :D Dzięki Wielkie raz jeszcze..

..No i klapa Moi drodzy.. Wystąpił kolejny błąd: Przy właczaniu winampa wyskakuje ostrzeżenie, że nie mozna odsłucać danego utworu, jest brak czegoś. Czy ktoś się na tym zna? Jezeli tak to prosze o dokłądna pomoc i wytłumaczenie.. Dzięki wielkie serdecznie! :roll: [/list]

16 Sty 2006, 15:55

Zainstaluj sterowniki karty muzycznej. Lubuskie :D

16 Sty 2006, 17:35

Coś ty wogóle usuneła??? :? Zalecam reinstall'ke systemu dopiero później przeinstalowanie sterowników od karty muzycznej.

Pozdrawiam*

16 Sty 2006, 19:01

Radziłbym raczej zainstalować ponownie sterowniki. Z reinstalacją można poczekać.

16 Sty 2006, 22:34

Tak jak poprzednicy radze Ci wgrac na nawo stery a jak to nie pomoze to FORMAT.Takie jest moje zdanie na ten temat :569:

17 Sty 2006, 12:15

odzyskiwanie systemu...

jesli to byl plik od sterownikow to na 100% go wgra we własciwe miejsce...

o ile mialas ustawione odzyskiwanie systemu(tak to sie chyba nazywa)

tez cie pozdrawiamy...

20 Sty 2006, 18:07

Dzięki wszystkim za rady!! Otórz.. to czego nie było, zainstalowałam.. jakoś "mała" wiedza pozwoliła na odkrycie pewnych rzeczy :P ale i tak jeszcze raz dzięki.. Pozdrawiam kolege z Sulechowa --> Wschowa Wita end company :razz:
Wyślij odpowiedź