Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Brak dźwięku

27 Paź 2007, 02:05

zainstalowałem na nowo windows xp i nie mam wogóle głosu w głośnikach,wcześniej miałem ale nie wiem z jakich sterowników kożystałem.Może ktoś coś poradzić ?? Będę bardzo wdzięczny

27 Paź 2007, 11:18

A nie masz żadnej płytki do płyty głównej? Jak masz to na niej powinny być sterowniki.
Jeśli nie to ściągnij Everesta i zobaczysz jaką masz kartę dźwiękową. Ściągniesz sterowniki i będzie OK

27 Paź 2007, 13:42

Jak kupiłem kompa to był windows vista,wtedy jeszcze dźwięk był.Ale vista mnie nie bawiła wiec zainstalowałem xp.Wtedy już głos nie działał ale kolega mi to zrobił,wczoraj zrobiłem format i musze właśnie zainstalowac jakieś sterowniki (tylko nie wiem jaki) Kartę dźwiękową mam zintegrowaną

27 Paź 2007, 16:15

Sprawdź tym programem model karty i będziesz wiedział jakie sterowniki ściągnąć

29 Paź 2007, 14:46

Właśnie nie jest napisane w everest jaką mam karte dźwiekową (tylko pisze że zintegrowana)

29 Paź 2007, 16:17

Gdy kupowałeś komputer, powinieneś dostać do Płyty głównej płytę ze sterownikami! Zobacz w pudełkach czy nie ma na pewno. A jak nie to ściągnij sterowniki do płyty głównej i powinno być OK
Wyślij odpowiedź