Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Re: Brak Dzwieku

02 Lip 2010, 12:15

W takim razie najpierw zainstaluj SP3 -> https://www.instalki.pl/programy/downlo ... ack_3.html

02 Lip 2010, 12:16

Z racji, że wspomniałaś, że nie znasz sie dobrze na komputerach, zrób zrzut ekranu z Menadżera urządzeń, ale rozwiń tylko gałąź "Kontrolery dźwięku, video, gier". Screen wstaw tutaj i powiem ci jak zaktualizować sterownik audio.

02 Lip 2010, 16:42

Palacio napisał(a):Z racji, że wspomniałaś, że nie znasz sie dobrze na komputerach, zrób zrzut ekranu z Menadżera urządzeń, ale rozwiń tylko gałąź "Kontrolery dźwięku, video, gier". Screen wstaw tutaj i powiem ci jak zaktualizować sterownik audio.
Załączniki
xxxxs-1.jpg
xxxxs-1.jpg (124.39 KiB) Obejrzany 790 razy

02 Lip 2010, 21:38

W tej gałęzi w Menadżerze masz coś takiego jak "C-Media AC97". Kliknij PPM nań i dalej "Aktualizuj sterownik", następnie "Zainstaluj z listy", po czym "Uwzględnij tę lokalizację w wyszukiwaniu". Ściągnij sterownik z tej strony. Tam, gdzie go zapiszesz, tam będzie lokalizacja wyszukiwania.

02 Lip 2010, 22:33

Zrobiłam tak i teraz zamiast tego urządzenia mam tam "SiS 7012 Audio Driver"....

03 Lip 2010, 08:21

A zainstalowałaś tego SP3???

04 Lip 2010, 00:09

mati8898 napisał(a):A zainstalowałaś tego SP3???

Tak przed chwilą to zainstalowałam, i co dalej?

04 Lip 2010, 04:49

zainstaluj ten sterownik i powinno śmigać *** // link został usunięty

04 Lip 2010, 12:16

Sylwia06 napisał(a):Zrobiłam tak i teraz zamiast tego urządzenia mam tam "SiS 7012 Audio Driver"....

Wejdź w Panel Sterowania, następnie w Dźwięki i urządzenia audio i sprawdź czy możesz zmienić głośność urządzenia. Jeśli tak, to sterowniki zostały zainstalowane prawidłowo.

04 Lip 2010, 14:51

Palacio napisał(a):
Sylwia06 napisał(a):Zrobiłam tak i teraz zamiast tego urządzenia mam tam "SiS 7012 Audio Driver"....

Wejdź w Panel Sterowania, następnie w Dźwięki i urządzenia audio i sprawdź czy możesz zmienić głośność urządzenia. Jeśli tak, to sterowniki zostały zainstalowane prawidłowo.

Właśnie zauważyłam, ze nie było to tam zaznaczone jako urządzenie domyśle, zmieniłam i mam! Dzieki, dzieki, dzięki! ;)

Re: Brak Dźwięku w Windows XP

09 Lip 2010, 07:31

JuZ tu chyba gdzies to pisalem ale pobierz Realtek-AC_97 i powinno hulać
Wyślij odpowiedź