Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
02 Lip 2010, 12:16
Z racji, że wspomniałaś, że nie znasz sie dobrze na komputerach, zrób zrzut ekranu z Menadżera urządzeń, ale rozwiń tylko gałąź "Kontrolery dźwięku, video, gier". Screen wstaw tutaj i powiem ci jak zaktualizować sterownik audio.
02 Lip 2010, 16:42
Palacio napisał(a):Z racji, że wspomniałaś, że nie znasz sie dobrze na komputerach, zrób zrzut ekranu z Menadżera urządzeń, ale rozwiń tylko gałąź "Kontrolery dźwięku, video, gier". Screen wstaw tutaj i powiem ci jak zaktualizować sterownik audio.
- Załączniki
-

- xxxxs-1.jpg (124.39 KiB) Obejrzany 790 razy
02 Lip 2010, 21:38
W tej gałęzi w Menadżerze masz coś takiego jak "C-Media AC97". Kliknij PPM nań i dalej "Aktualizuj sterownik", następnie "Zainstaluj z listy", po czym "Uwzględnij tę lokalizację w wyszukiwaniu". Ściągnij sterownik z
tej strony. Tam, gdzie go zapiszesz, tam będzie lokalizacja wyszukiwania.
02 Lip 2010, 22:33
Zrobiłam tak i teraz zamiast tego urządzenia mam tam "SiS 7012 Audio Driver"....
03 Lip 2010, 08:21
A zainstalowałaś tego SP3???
04 Lip 2010, 00:09
mati8898 napisał(a):A zainstalowałaś tego SP3???
Tak przed chwilą to zainstalowałam, i co dalej?
04 Lip 2010, 04:49
zainstaluj ten sterownik i powinno śmigać *** // link został usunięty
04 Lip 2010, 12:16
Sylwia06 napisał(a):Zrobiłam tak i teraz zamiast tego urządzenia mam tam "SiS 7012 Audio Driver"....
Wejdź w Panel Sterowania, następnie w Dźwięki i urządzenia audio i sprawdź czy możesz zmienić głośność urządzenia. Jeśli tak, to sterowniki zostały zainstalowane prawidłowo.
04 Lip 2010, 14:51
Palacio napisał(a):Sylwia06 napisał(a):Zrobiłam tak i teraz zamiast tego urządzenia mam tam "SiS 7012 Audio Driver"....
Wejdź w Panel Sterowania, następnie w Dźwięki i urządzenia audio i sprawdź czy możesz zmienić głośność urządzenia. Jeśli tak, to sterowniki zostały zainstalowane prawidłowo.
Właśnie zauważyłam, ze nie było to tam zaznaczone jako urządzenie domyśle, zmieniłam i mam! Dzieki, dzieki, dzięki!
09 Lip 2010, 07:31
JuZ tu chyba gdzies to pisalem ale pobierz Realtek-AC_97 i powinno hulać