Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Brak profilu. Proszę o pomoc.

30 Kwi 2008, 15:30

Witam.Mój problem wygląda następująco:Kiedyś przed tym jak wyjechałem na jakiś czas z domu "zablokowałem" swój profil właściwie nie pamiętam jak co ja tam na klikałem :? :oops: Bo robiłem to na bardzo szybko :roll: Po powrocie do domu włączam komputer a tu żadnego hasła na tamten profil ani nic takiego tylko od razu wejście do systemu w którym nie ma moich "starych" dokumentów ani nic ze starego profilu :sad: :roll: Nie wiem co tu jeszcze mogę więcej wytłumaczyć bo w "tych" sprawach jestem kompletnie tępy :oops: Ale wiem ze tamte pliki są na komputerze bo np na BearShare w bibliotece widzę ze są te piosenki tylko jak chce którąś odtworzyć to pisze mi coś w stylu: "Plik nieudostępniony" :roll: :sad:

Da się jeszcze coś z tym zrobić aby powrócić do mojego dawnego profilu czy już nie za bardzo?

Z góry dzięki jeśli ktoś zechce pomóc :) :wink:

30 Kwi 2008, 22:24

A jak uruchomić windowsa w trybie awaryjnym widzisz swoje konto ??

02 Maj 2008, 16:59

No widzę to konto :) Ale dało by się jakoś przenieść z tamtego "starego" profilu chociaż niektóre rzeczy na ten obecny? Bo na tym "nowym" profilu tez już sobie trochę poukładałem i wszystkiego stamtąd mi nie trzeba :razz:

Dzięki :wink:
Wyślij odpowiedź