Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Brak sterowników od przycisków multimedialnych dla Dell

20 Lip 2012, 13:58

Witam, mam problem z przyciskami multimedialnymi tj. przycisk głośności, wysuwania płyty itd. Mam dell studio 1535 vista 32bit. Starałem się pobrać sterowniki z tej stronki : http://www.dell.com/support/drivers/pl/pl/pldhs1 ale nie znalazłem sterowników od tego. Są np, od touchpada. Czy moglibyście mi podrzucić link najlepiej z dell.com na te sterowniki? Bo to chyba tylko dlatego nie działają mi te przyciski

Re: Brak sterowników od przycisków multimedialnych dla Dell

20 Lip 2012, 17:34

Przeczytaj wątek http://en.community.dell.com/support-fo ... 91901.aspx

21 Lip 2012, 14:44

To i na polskim forum znalazłem. Myślałem, że jest łatwiejszy sposób. No cóż dzięki za odpowiedź, nie będę się tego podejmować najwyżej nie będą mi te przyciski działać.

21 Lip 2012, 21:22

Masz namyśli HotKey?

22 Lip 2012, 11:54

Już problem się rozwiązał. Przed napisaniem tego tematu dużo czytałem podobnych wątków i wyczytałem, że np trzeba zainstalować Media Direct (ktoś mi usunął), więc zainstalowałem, tak samo zresztą z quicksetem. Pamiętam, że po zrobieniu restarta dalej mi nie śmigało. Ale wyczytałem gdzieś także, że wystarczy wyjąć baterie i włożyć. Tak też zrobiłem. I wczoraj zauważyłem, że wszystki śmiga. Myślę, że to coś z tym Media Direct lub z quickset, ponieważ aktualizowało mi coś po tych instalacjach, i pewnie po którymś restarcie zaczęło to działać. Także temat do zamknięcia :) Czasem kurcze komputer sam się naprawi, wystarczy mieć oryginalnego windowsa ;D Cześć !
Wyślij odpowiedź