Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

03 Mar 2008, 19:14

yelooo napisał(a):właściciel autka nie mieszka we wrocławiu ale w kątach wrocławskich i to on wybudował arkady wrocławskie

I nie tylko... Czlowiek orkiestra jezeli chodzi o inwestycje i biznes. Przez niektore rankingi uwazany za najbogatszego mieszkanca Polski.

03 Mar 2008, 20:07

wg wielu źródeł Michał Sołowow jest najbogatszy w polsce i ma 6mld zł :D

co ciekawe ściga się w rajdach i ma przygotowanego od podszewki Lancera Evo i punto s2000 oczywiście wiadomo kto go sponsoruje :D Nawet zdobył tytuł vice mistrza 2006

04 Mar 2008, 01:38

kukaszr napisał(a):wg wielu źródeł Michał Sołowow jest najbogatszy w polsce i ma 6mld zł :D

co ciekawe ściga się w rajdach i ma przygotowanego od podszewki Lancera Evo i punto s2000 oczywiście wiadomo kto go sponsoruje :D Nawet zdobył tytuł vice mistrza 2006

Ale to nie o niego chodzi :)

04 Mar 2008, 08:08

wiem, Sołowow jest z Kielc.

02 Lip 2008, 17:00

W końcu udało się wrocławskiego Veyrona złapać w pełnej okazałości :)
http://www.furious.pl/news2008/czerwiec ... clawiu.htm

02 Lip 2008, 17:38

necron napisał(a):W końcu udało się wrocławskiego Veyrona złapać w pełnej okazałości :)
http://www.furious.pl/news2008/czerwiec ... clawiu.htm

wow, rewelka, chciałbym go zobaczyć z bliska na realu. Na zdjęciach rewelka.

Re: Bugatti Veyron - Poland, Wrocław [Video]

01 Paź 2008, 22:31

http://www.youtube.com/watch?v=0S7gxrWMdus

01 Paź 2008, 22:45

Fajnie Niuńka że dałaś video
dosłownie niezwykłe auto jaka prędkość :shock:
kosmiczna technologia

02 Paź 2008, 07:18

ciekawe jaki mandat przewiduje polski kodeks za brak przednich tablic rejestracyjnych ;D

02 Paź 2008, 13:22

Niezle, dokladnie 407 km/h. Ciekawe gdzie jeszcze mozna rozwinac taka predkosc poza polskimi autostradami ;] Nie smiac sie, nasi m.in. m5-tkami smigaja ponad 3 setki. wiec roznica ok. 90 km/h bez toru testowego VW ;). Nie polecam, nie pochwalam, zeby bylo jasne.

02 Paź 2008, 13:35

Mirahz napisał(a):Niezle, dokladnie 407 km/h. Ciekawe gdzie jeszcze mozna rozwinac taka predkosc poza polskimi autostradami ;] Nie smiac sie, nasi m.in. m5-tkami smigaja ponad 3 setki. wiec roznica ok. 90 km/h bez toru testowego VW ;). Nie polecam, nie pochwalam, zeby bylo jasne.

Ja tez nie polecam za szybko jezdzic, w szczegulnosci w kraju,stanelam za to przed sadem,co bylo dosyc kosztowne i musialam oddalam prawo jazdy :sad:

02 Paź 2008, 14:30

niunka napisał(a):Ja tez nie polecam za szybko jezdzic, w szczegulnosci w kraju,stanelam za to przed sadem,co bylo dosyc kosztowne i musialam oddalam prawo jazdy :sad:

Rozumiem Niunka, że Twoja historia była podobna do tego nieszczęśnika: W 6minut 100pkt

02 Paź 2008, 14:47

niunka napisał(a):
Mirahz napisał(a):Niezle, dokladnie 407 km/h. Ciekawe gdzie jeszcze mozna rozwinac taka predkosc poza polskimi autostradami ;] Nie smiac sie, nasi m.in. m5-tkami smigaja ponad 3 setki. wiec roznica ok. 90 km/h bez toru testowego VW ;). Nie polecam, nie pochwalam, zeby bylo jasne.

Ja tez nie polecam za szybko jezdzic, w szczegulnosci w kraju,stanelam za to przed sadem,co bylo dosyc kosztowne i musialam oddalam prawo jazdy :sad:

Niunka myślę że już odzyskałaś prawko ?

09 Paź 2008, 19:05

Może nie Bugatti ale też czuć respekt
Załączniki
dodge3.jpg
;P Nawet przebił się rysunek na tylniej szybie :p
dodge3.jpg (152.96 KiB) Obejrzany 2140 razy
dodge2.jpg
dodge2.jpg (250.7 KiB) Obejrzany 2137 razy
dodge1.jpg
dodge1.jpg (83.6 KiB) Obejrzany 2129 razy

10 Paź 2008, 15:07

Wizualnie Viper jak dla mnie to porazka. Osiagi jednak rekompensuja wszystko ;)
Wyślij odpowiedź