Aplikacje na platformy mobilne (iOS, Android, Windows Phone, WebOS)
Wyślij odpowiedź

Re: CCleaner dla Android

01 Gru 2014, 14:18

Jak oceniacie tego CCleanera ? Szukam czegoś odpowiedniego dla mojego androida, ale właśnie wstrzymuje mnie myśl, że to może się okazać jednak jakimś badziewiem, albo wcale nie będzie spełniał swojej roli. Bo z tego co widzę to zdania są podzielone jak na razie ;) A może znacie jakąś inną aplikację godną polecenia?

07 Gru 2014, 13:00

Cześć, jestem Magda. Dołączyłam do forum, bo szukam odpowiedniej apki na swój telefon. Dość dużo osób poleca CCleanera, ale czy faktycznie warto go instalować? Będę wdzięczna za Wasze opinie.

12 Gru 2014, 15:08

Ja na przykład ze swojego własnego doświadczenia wiem, że takie programy, które rzekomo mają polepszać pracę systemu, usprawniać i takie tam inne szmery bajery - zazwyczaj sprawiają, że system chodzi jeszcze gorzej, niż wcześniej. Moim zdaniem jest też to częściowa "zasługa" Androida, bo nie uważam, że jest to dobry system, niestety. Dlatego też mam już nauczkę na przyszłość i ostrzegam również innych forumowiczów - po prostu nie pobieram już na swój telefon aplikacji tego typu. Nie chcę go zamęczyć na śmierć. Najlepszą opcją jest chyba pospolity format raz na jakiś czas. Pozdrawiam!

15 Sty 2015, 16:17

Fajna aplikacja :) Trzeba będzie wypróbować. Mam tylko nadzieję, że zda egzamin i rzeczywiście polepszy pracę androida.

11 Lut 2015, 10:12

magdzik880 CCleaner jest bardzo fajną i użyteczną aplikacją, która pomoże ci usunąć zbędne pliki - śmieci oraz wyczyści rejestry. Jeśli nie jesteś pewna, czy instalować w swoim smartfonie, przetestuj go najpierw na komputerze :) aplikację bardzo polecam :)

16 Cze 2015, 14:32

Ile zajmuje miejsca dokładnie? Nie mogę zainstalować, i nie wiem co musze usunąć.

16 Sie 2015, 11:23

Po pierwszym użyciu zauważyłem różnicę , teraz czyszczę systematycznie różnicy nie widzę ale tel chodzi bez zastrzeżeń :)

20 Sty 2016, 15:05

U mnie to bezcenny program, bez niego android zaczyna się zacinać.

17 Lut 2016, 09:54

ja testowałam różne aplikacje do czyszczenia i podeszła mi tylko jedna SDMAID jest świetna polecam wykupić wersję pro, tylko uwaga można usnąć za dużo i potem będzie dym

23 Maj 2016, 23:22

CC działa całkiem spoko. Bardzo proste funkcje, czyści śmieci, puste foldery i cache. Zawsze troszkę pomaga :)

15 Wrz 2016, 21:13

Ja używam i jestem zadowolony.Czyści na szybko pamięć podręczną i śmieci.

09 Paź 2016, 13:51

Moim zdaniem ccleaner da dużo nie daje oprócz spokojnego suminia:)

14 Sty 2017, 15:01

Ja byłam zadowolona z ccleanera i też bardzo bym chciała miec go na adroidzie podpowiedzcie jak to cudo zdobyć!!!

25 Paź 2017, 16:38

U mnie na kompie średnio zdaje egzamin, więc na telefon sobie daruję :(
Wyślij odpowiedź