Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
27 Cze 2005, 21:49
mam problem z ta gra!!wiec tak jak sie zainstaluje to jest ok ale pozniej włącza sie czarny ekran i nic sie nie dzieje!!sprawdzałem pliki w folderze z gra i w jednym z folderow nie był nic moze to jest ta przyczyna??
Pomocy dziex
Ta Gra TO Championship manager 4
moj komp to AmD athlon 2500+ 512 ram gefroce 5200 128MB 128 bit płyty nie wiem nie wiem gdzie sie to sprawdza:D
28 Cze 2005, 01:15
A w jakim folderze było to NIC? He, he... To raczej nie byłaby przyczyna tego, że podczas uruchamiania gry wyskakuje ci czarny ekran. System raczej szukałby elementu docelowego, jeżeli uruchamiasz grę po przez skrót... No, ale to tylko domniemania. Jak dalej masz pusto w tych folderach, to zainstaluj grę od nowa.
29 Cze 2005, 09:46
WConfing i jak sie włacza gre to cały czas jest czarny ekran i juz sie powinien pokazac napis o tej grze ale nie ma mi sie wydaje ze jest płyta popsuta i nie zainstalowało sie do konca wszystko składniki
29 Cze 2005, 16:17
Wyczyść system z syfu;) i zainstaluj grę od nowa. Bo twój komputer spełnia wymagania co do tej gry...