Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Co jest z Zebrą????

22 Lis 2005, 01:44

Czy ktoś wie co sie dzieje z Zebrą dawno jej nie było na forum

22 Lis 2005, 14:51

Może jej sie komp zepsuł, albo poprostu nie ma czasu żeby wchodzić na forum.

22 Lis 2005, 15:03

A co ty jędzej taki ciekawy :?: :D:D

22 Lis 2005, 16:07

kaajka19 napisał(a):zablokuj te numery gg:8054836, 9503306,9503409, 7664158, 9188581 i 5845387.ten facet ma 34 lata i jest z warszawy.podaje sie najczesciej za Tomka lub innne dziecko przysyła linki do stron gdzie niby jest jego zdiecie i przeprasza ze musi leciec i znika z gg. ale po otworzeniu strony ataluja cie trojany m. in. te co rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy.to jest były haker. poprzez te wirusy miesza w systemie i moze zapanowac nad twoim komputerem niezle w nim dzialajac. wyslij to jak najwiekszej ilosci osob i napisz zeby go zablokowali.chyba ze ci komputer nie mily to jest numer gg. jesli znasz inne nr gg ktorymi sie posluguje to dopisz je.Jak dostaniesz emaila pt "Biblia Zakonnikow" obojętnie od kogo nie otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajowmymr9:46:15UWAGA BARDZO WAZNEi powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gosc wysyla linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) - dalem spacje po kropkach po to byscie sobie nie klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie hasel i zdalna kontrole nad komputerem. WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW Anna Budziejko - Kierownik Dzialu Technicznego

może zebry nie ma dlatego

23 Lis 2005, 14:05

pewnie zajęta dokształcaniem sie !!

23 Lis 2005, 16:36

albo milosc :D

23 Lis 2005, 17:14

może ma bana na forum albo niema czasu

23 Lis 2005, 17:24

Bana na pewno nie ma :wink: .

23 Lis 2005, 22:18

boshe ludzie no bez jaj, może poprostu nie ma czasu żeby zaglądać na forum, nie róbmy z tego takiej afery, ale napewno nas nie opuściła na stałe, to się nie ma co martwić, pozdro4all

26 Lis 2005, 14:48

zablokuj te numery gg:8054836, 9503306,9503409, 7664158, 9188581 i 5845387.ten facet ma 34 lata i jest z warszawy.podaje sie najczesciej za Tomka lub innne dziecko przysyła linki do stron gdzie niby jest jego zdiecie i przeprasza ze musi leciec i znika z gg. ale po otworzeniu strony ataluja cie trojany m. in. te co rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy.to jest były haker. poprzez te wirusy miesza w systemie i moze zapanowac nad twoim komputerem niezle w nim dzialajac. wyslij to jak najwiekszej ilosci osob i napisz zeby go zablokowali.chyba ze ci komputer nie mily to jest numer gg. jesli znasz inne nr gg ktorymi sie posluguje to dopisz je.Jak dostaniesz emaila pt "Biblia Zakonnikow" obojętnie od kogo nie otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajowmymr9:46:15UWAGA BARDZO WAZNEi powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gosc wysyla linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) - dalem spacje po kropkach po to byscie sobie nie klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie hasel i zdalna kontrole nad komputerem. WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW Anna Budziejko - Kierownik Dzialu Technicznego

No włąsnie dostałem taką wiadomośc na gg. Czy wy również??
Jej treść niczym mnie nie dziwi gdyż jest to oczywiste i przynajmniej dla mnie nie groźne, lecz zastanawia Mnie to wszystko.

Jasne, że gosciu podaje linka do serwera gdzie ofiara otwiera plik, a on przejmuje konrole nad jej PC. Tylko dziwi mnie to że sprawa ta nie jest niczym nowym, a jakas osoba własnie przesyła takie wiadomosci i podaje się za kierownik działu technicznego gg.

Przecież tego typu programy , trojaniki nie są niczym grożnym i występują już od bardzo dawna w sieci i dla tego między innym mnie to zastanawia.

W dodatku byłem na tej stronie(www.lola.za.pl) aby to wszytko sprawdzić
lecz pokazała się jedyne informacja o zablokowaniu tej strony przez ZA.PL
Ja dostałem te wiadomość na1 nr gg, lecz posiadam ich wiecej niż jeden, i to równiez mnie dziwi.

może zebry nie ma dlatego

Co zebra ma z tym wspólnego?.
I co w tym wszystkim chodzi?? zna ktoś informację na ten temat??
Wyślij odpowiedź