Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
08 Gru 2007, 16:41
Chce sobie kupic jakas konsole do gry...
Sa podobne ceny konsoli jak i gier problem jest taki ze nie wiem ktora wybrac...
XBOX jest dobry i PS tez
Ktora konsole wybrac waszym zdaniem?
nie wiedzialem w jakiej kat. to umiescic
Jak by byla zla to mozna przeniesc...
08 Gru 2007, 17:49
Moim zdaniem sam powinienes zdecydowac!!!! TYlko sam
Ja bym bral PS3,ale to moje zdanie,tylko moje
Placisz,decydujesz
08 Gru 2007, 18:33
Obecnie na xboxa 360 jest więcej gier i jest on tańszy od PS3.
Na PS3 jest mniej gier i są trudniejsze do stworzenia ale ta konsola ma dużo dużo większe możliwości od XBOXa więc przyszłościowo patrząc PS3.
Ale życie konsoli to 5-7lat. Ja bym brał xboxa, chyba że masz telewizor HD i chcesz oglądać filmy na Blu-ray to wtedy PS3 (bodaj najtańszy odtwarzacz Blu-ray w polsce).
08 Gru 2007, 19:45
do ogladania filmow jest DVD wiec watpie zebym na PS Filmy ogladal...
Gry do PS' a dopiero wchodza z pewnoscia bedzie ich jeszcze wiecej od XBOX'a
A jak z "podrabianiem"?
nie chodzi mi o samodzielne kopiowanie itp. ale o kupowanie gier np. z gieldy czy rynku...
MAja konsole jakies zabiespieczenia?
08 Gru 2007, 19:55
maja maja ! Nie licz na kopie zapasowe,jeszcz za wczesnie! Zbyt nowa technologia
08 Gru 2007, 21:01
Slyszalem ze XBOX'a juz mozna za pomoca chipa
tyle ze jesli wczepisz chipa tracisz gwarancje
08 Gru 2007, 21:30
Iksiaka się da. PS3 też się będzie dało. Tylko sobie gre nagraj na blu-ray...
Co do gier, pewnie tak. Ale ich cena jest zabójcza, jak na razie.
I pytanie jak chcesz oglądać film HD na płycie blu-ray w dvd?? Atutem PS3 jest to że oprócz konsoli jest to jeden z najtańszych odtwarzaczy filmów na blu-ray.
08 Gru 2007, 23:08
Mac napisał(a):Iksiaka się da. PS3 też się będzie dało. Tylko sobie gre nagraj na blu-ray...
Co do gier, pewnie tak. Ale ich cena jest zabójcza, jak na razie.
I pytanie jak chcesz oglądać film HD na płycie blu-ray w dvd?? Atutem PS3 jest to że oprócz konsoli jest to jeden z najtańszych odtwarzaczy filmów na blu-ray.
Aby nagrac plyte blu-ray trzeba miec nagrywarke blu ray ktora kosztuje 1500pln...
wogole o co chodzi z tym blu-ray co to jest?
09 Gru 2007, 08:12
adamsio napisał(a):Aby nagrac plyte blu-ray trzeba miec nagrywarke blu ray ktora kosztuje 1500pln...
Genialne, wiesz?? Jakbym nie wiedział....
adamsio napisał(a):wogole o co chodzi z tym blu-ray co to jest?
Coś jak dvd tylko w lepszej technologii i o sporo większych mozliwościach... Szczególnie jeśli idzie o ilość zapisanych danych.
09 Gru 2007, 21:36
...
wiec co lepsze?
09 Gru 2007, 21:58
to że płytka ma x(x) giga, i możesz sobie z niej kasować i dodawać pliki, tak jak robisz to na dysku twardym
10 Gru 2007, 14:08
banan napisał(a):to że płytka ma x(x) giga, i możesz sobie z niej kasować i dodawać pliki, tak jak robisz to na dysku twardym
juz se przeczytalem...
Ale co lepsze?
10 Gru 2007, 14:37
To chyba do Ciebie należy wybór, bo pytanie co lepsze jest nie na miejscu bo logiczne że ps3 bo odtwarzacz blu-ray , ale gier jak narazie za wiele na niego nie ma ale to na bank z czasem się zmieni

.
10 Gru 2007, 15:17
Obie konsole sa dobre ,sam sobie odpowiedz co
DLA CIEBIE lepsze.Moja dobra rada -jak sie nie znasz,nie kupuj! Graj na pececie!
POCZYTAJ sobie o konsolach(widze,ze nie masz o nich wiekszego pojecia) na roznych forach konsolowych,wikipedii,a potem zdecyduj SAM
Prosze cie, nie pytaj juz
10 Gru 2007, 17:22
banan napisał(a):to że płytka ma x(x) giga, i możesz sobie z niej kasować i dodawać pliki, tak jak robisz to na dysku twardym
Nieeeee!!!!!!!!!!
Na takiej zwykłej płytce nie możesz se kasować i nagrywać. W PS3 nie ma mozliwości nagrywania blu-ray!!! Jest dysk w konsolii.
Jest RW ale czy odpowiednik dvd-ram to nie wiem.
Ludziska wiedzy a potem się wypowiadać bo ino zamieszanie robicie....