Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
15 Paź 2011, 17:38
Witam.
W tym temacie przedstawię co mogło by się zmienić na lepsze nie tylko na forum, ale i w całym portalu. Nie chcę nikogo obrażać itp.
To tak:
Skórka - zółty? Tak, a dobreprogramy.pl ma zieloną, ładnie zrobiona strona, wygoda i fajne "porównania" (wojna przeglądarek i antywirusów itp.). Instalki ma tylko to złe że ma gorszą skórke (łagodnie mówiąc). Zmiana skórki, czy chociaż górnej tabeli forum i strony główniej by było rewelacją.
To wszystko.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem. To nie było celowe.Opinia oparta na faktach, ale stworzona z nudów. Dziękuję.
Ostatnio edytowany przez
The Neverhood, 19 Paź 2011, 19:45, edytowano w sumie 1 raz
15 Paź 2011, 17:53
Haha
. To zabawne. Będąc na
forum.dobreprogramy.pl ciągle mnie drażni ta zieleń
. Zawsze sobie myślę, że na naszym forum jest o wiele czytelniej. Jest strasznie chaotyczna tamta strona. Pomoc tam jest ponadto nieprofesjonalna
.
15 Paź 2011, 18:46
Zieleń nie jest zła tylko argument że tam jest zielono to fajnie więc i tu tak trzeba zrobić do mnie nie przemawia
Nie ma sensu pochopnie zmieniać czegoś co ma się dobrze, bo to może zniechęcić użytkowników.
15 Paź 2011, 19:22
Kwestia gustu
.
TheNeverhood100 dodaj ankietę do tematu. Wtedy dowiemy się, czy rzeczywiście użytkownikom to się nie podoba
.
15 Paź 2011, 19:46
Dobreprogramy akurat mają kolorystykę zieloną, więc i forum jest w tym stylu. To samo np. na Programosy, portal w kolorze niebieskim i forum także. Instalki mają pomarańczowy kolor, na forum też tak jest i wg. mnie jest ok. Poza tym nowa szata graficzna portalu jest bardzo ładna.
15 Paź 2011, 19:47
Poza tym nowa szata graficzna portalu jest bardzo ładna.
Popieram. + dla
mati8898 .
15 Paź 2011, 20:32
jest oki ale można by dodać z lewej strony najnowsze programy i to co się dzieję na forum (wiem jest z prawej niżej) jak jest w dobrych programach wg mnie szybciej i lepiej i skórki mogłyby być do wyboru...
pozdro
15 Paź 2011, 20:45
Dla mnie ta szata tez jest dobra
i forum fajnie sie przeglada takze czy potrzebne jakies zmiany? Raczej niech zostanie tak jak jest mi sie podoba
16 Paź 2011, 11:23
A to może by dodano chociaż możliwość wyboru - do koloru? Oczywiście też mówię że nie jest krytyczna. To kwestia gustu. A lubię łagodne kolory. Jak grałem w Sonic Spinball czy jakoś tak, na konsoli SEGA, to się nagrałem. Kolory były łagodne i sama gra była ciemna. Jak grałem w starszą wersję Sonic w wersji platformowej (na konsoli SEGA) to kolory były ostre, i czy mnie bolały. Mam na PS2 Gran Turismo 3 S-spec. Na jednej trasie jest miejsce gdzie kolory dziwie falowały, efekt taki sam - drażnienie.
16 Paź 2011, 12:34
Kwestia gustu
. Decyduje większość. Ponadto to nie tylko kwestia administratorów forum, ale również całego portalu.
18 Paź 2011, 07:52
Jest dobrze tak jak jest...w instalki.pl pasuje do całego wyglądu pomarańczowy kolor.
18 Paź 2011, 15:24
TheNeverhood100 napisał(a):Przepraszam jeśli kogoś uraziłem. To nie było celowe.
Dlaczego kogoś miałbyś urazić?
Po to jest właśnie ten dział, żeby każdy mógł coś sensownego napisać. Opinie są ważne, ale wiadomo na poziomie
18 Paź 2011, 21:16
Kominek - nosisz okulary
?
18 Paź 2011, 21:28
Kominek - nosisz okulary
?
Szpieg
. Ale tylko przeciwsłoneczne
.
19 Paź 2011, 14:40
Ja też przeciwsłoneczne. Ale nie noszę normalnych. A jak z tymi normalnymi
?